Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-15 éves lányok milyen az ideális pasi?
Figyelt kérdés
14/f vagyok2011. aug. 9. 22:30
21/27 anonim válasza:
12:08 mert 14/15 éves fiúkat a korban megegyező lányok általában komolytalannak ítélik.. de nem törvényszerű.. pl.: 15 vagyok és 18 éves barátnőm
23/27 anonim válasza:
13:51
Csalódnál bennem...de kellemesen :D
25/27 anonim válasza:
08-14 00:24 tényleg ?:D Kíváncsi vagyok rád :D Mert (szerintem) ritka az ilyen :D vagyis én még keveset láttam :) 14/L
26/27 anonim válasza:
nálam az a lényeg hogy legyen kedves és legyen humora a ne legyen túl kövér az nem igazán jön be és hogy ápolt legyen az nálam nagyon fontos mert a barátaim engem monk 2-nek hívnak XDaz anyukám is monk-nak hív XD
27/27 anonim válasza:
külső:barna vagy szőkésbarna haj,barna szem(valamilyen sötét),magasabb nálam(170 körül),átlagos testalkat
belső:lehen kicsit vagyány de ne higgye hogy ő az úr a földön,ne legyen bekébzelt,legyen kedves,ne használjon ki,és őszinte legyen,szakítson időt rám is ne csak a haverokkal lógjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!