Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehát van egy srác az sulimban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehát van egy srác az sulimban. Nagyon bejön. De szüleim szerint nem ijen az ideális pasi! Most mit tegyek. Szereintetek ő az ideális tipús? Bővebben lent

Figyelt kérdés

kb 183cm magas szőke hajú ami most lilára meg hidrogénszőkére van festve. a szeme kék. ajakpiercingje s fültágitója van. meglehetősen jól öltözik. pl: NIKE, converse cipő,vidám szines csőnacik, egyedi pólók, kendők sálak, s napszemüveg.s vlami eszméletlen dögös parfümmillat lengi körül, sőtt még a cigi is jól áll neki. brrrrr...ha rá gondolok awhh...ajjaj.

anyumék szerint konszolidáltabb srác kéne egy 15éves lánynak.

s szerintetek is megnyerő egy ijen külsejű srác?

2009. dec. 15. 18:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
legalább annyira megnyerő, mint a te helyesírásod
2009. dec. 15. 18:46
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Mindenkinek más tetszik. Ha neked tetszik, akkor ez van. Lehet más undorodik az ilyen öltözködési stílustól. De azért vigyázz, nehogy valami rosszba keverjen.

U.i.: A nyelvtanod iszonyúan fájdalmas...

2009. dec. 15. 18:47
 3/16 A kérdező kommentje:

próbálj meg te úgy irni helyesen magyarul hogy 13éves korodig nem is beszéltél csak anyuddal s magyar ABC-t életetben nem láttál. mert Sydney-ben éltél:)

köszi

ha angolul irtam volna azt meg a kedves kritizálok 50%a nem értené:)

2009. dec. 15. 18:49
 4/16 anonim ***** válasza:
49%

Én az ilyen férget lőném, mint a veszett kutyát.

(Jelentem, semmi fültágító, semmi ilyen bizbasz, kétcsatos bakancs, fekete ruha, borosta - ez vagyok én)

2009. dec. 15. 19:11
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem az emberi egyenjogúságot tanitották s a polgári liberális elvek vállalását. nem itéllek el mert bakancsot hordasz. kérlek őt se itéld el, amúgy szerintem a belső értékek fontosabbak:)
2009. dec. 15. 19:13
 6/16 anonim ***** válasza:
A belső kivetül a külsőre. Aki ennyit foglalkozik magával, jó ember nem lehet.
2009. dec. 15. 19:18
 7/16 A kérdező kommentje:
hm... szerintem a 4.8as körüli átlag nem olyan rossz. s szerintem az sem olyan szar dolog hogy nem kért karácsonyra semmit csak a pénzt s inkább gyerekenek ajánlotta fel a macbook pro-árát..szerintem
2009. dec. 15. 19:19
 8/16 anonim ***** válasza:
62%

Látod...

önző - magával törődik, nem mással - sokat tanul.

önfényező - felajánlja a macbook árát - közben pedig biztos van neki egy tucattal otthon.

Egy illúzió ez, Drágám.

2009. dec. 15. 19:26
 9/16 A kérdező kommentje:
miért illuzió? nekem kell
2009. dec. 15. 19:27
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Hát akkor kelljen. Csak majd ne sírj, ha lehull a maszk.
2009. dec. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!