Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehát van egy srác az sulimban. Nagyon bejön. De szüleim szerint nem ijen az ideális pasi! Most mit tegyek. Szereintetek ő az ideális tipús? Bővebben lent
kb 183cm magas szőke hajú ami most lilára meg hidrogénszőkére van festve. a szeme kék. ajakpiercingje s fültágitója van. meglehetősen jól öltözik. pl: NIKE, converse cipő,vidám szines csőnacik, egyedi pólók, kendők sálak, s napszemüveg.s vlami eszméletlen dögös parfümmillat lengi körül, sőtt még a cigi is jól áll neki. brrrrr...ha rá gondolok awhh...ajjaj.
anyumék szerint konszolidáltabb srác kéne egy 15éves lánynak.
s szerintetek is megnyerő egy ijen külsejű srác?
Mindenkinek más tetszik. Ha neked tetszik, akkor ez van. Lehet más undorodik az ilyen öltözködési stílustól. De azért vigyázz, nehogy valami rosszba keverjen.
U.i.: A nyelvtanod iszonyúan fájdalmas...
próbálj meg te úgy irni helyesen magyarul hogy 13éves korodig nem is beszéltél csak anyuddal s magyar ABC-t életetben nem láttál. mert Sydney-ben éltél:)
köszi
ha angolul irtam volna azt meg a kedves kritizálok 50%a nem értené:)
Én az ilyen férget lőném, mint a veszett kutyát.
(Jelentem, semmi fültágító, semmi ilyen bizbasz, kétcsatos bakancs, fekete ruha, borosta - ez vagyok én)
Látod...
önző - magával törődik, nem mással - sokat tanul.
önfényező - felajánlja a macbook árát - közben pedig biztos van neki egy tucattal otthon.
Egy illúzió ez, Drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!