Járnátok egy iylen csajjal (képpel, bővebben lennt)?
Figyelt kérdés
Sziasztok... a barátom fél év után azzal dobott ki, hogy ő a vékony lányokat szereti, már totálisan kétségbe estem, eljárok szórakozni, de nem történik semmi, senki nem akar összejönni..., félek azért, mert mindenki hájas disznónak tart, olyan kövér vagyok tényleg, hogy senki sem járna velem? vagy már cska beképzelem ezt magamnak? nagyon kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek... 18/L
2010. szept. 18. 22:11
31/87 anonim válasza:
ilyen pizsomással tuti nem. xD
32/87 Kamuuu válasza:
Én nem tudom de a mai világ...:S milyen emberek élnek hogy egyedül hagynak ilyen nőket
33/87 anonim válasza:
Teljesen jó az alakod, akár meg is hódítanálak :)
34/87 A kérdező kommentje:
tél van, hideg van, a pizsi nem ide tartozik :)
2010. szept. 18. 22:34
35/87 anonim válasza:
Kövér nem vagy az tuti, de szerintem nincs is olyan nagyon jó alakod...Amúgy az arc, kisugárzás, összkép, stb. sokat számít még.
37/87 A kérdező kommentje:
ősz vagy tél, lényeg h megfagyok :D
2010. szept. 18. 22:37
38/87 anonim válasza:
szerintem jó a pizsid szóval, ne érdekeljen mit mondanak. nekem is ilyesmi van csak rózsaszín.
az alakod meg tök jó :))
39/87 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy nőies. Semmi alakod nincs. Férfi létemre az enyém sokkal jobb. (Ez amúgy a 30 év alatti nők kétharmadára igaz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!