Járnátok egy iylen csajjal (képpel, bővebben lennt)?
Figyelt kérdés
Sziasztok... a barátom fél év után azzal dobott ki, hogy ő a vékony lányokat szereti, már totálisan kétségbe estem, eljárok szórakozni, de nem történik semmi, senki nem akar összejönni..., félek azért, mert mindenki hájas disznónak tart, olyan kövér vagyok tényleg, hogy senki sem járna velem? vagy már cska beképzelem ezt magamnak? nagyon kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek... 18/L
2010. szept. 18. 22:11
1/87 Kamuuu válasza:
Az arcodat is igazán fotózhatnád
2/87 Kamuuu válasza:
Amúgy semmi bajom nincs vele... de a nagy mindenről kéne 1 kép nem csak a hasirol:D
3/87 anonim válasza:
Te nem vagy normális ,vagy más képet linkeltél be,s ha volt barátod ezt álltja akkor ö sem...
4/87 anonim válasza:
teljes képet ha raksz fel, akkor meg lehet mondani, egyébként nincs semmi baj az alakoddal...
5/87 A kérdező kommentje:
arcot direkt nem fotóztam hozz, nem az volt a lényeg...
ezek szerint az exem lenne egy hüyle fasz_? én már nem, tudok dönteni :(
2010. szept. 18. 22:15
6/87 anonim válasza:
Kamuuu-val egyet kell értsek. Ennyiből nem tűnik gáznak, de tényleg sokkal jobb lenne egy rendes, egész alakos gép mondjuk fehérneműben. Az arcod persze nem kell, hogy látható legyen. ;)
7/87 anonim válasza:
igy nem lehet válaszolni egyértelműen a kérdésre,de am simán beleférős vagy igy alakra(konkrétabban nehéz megítélni)..18F
8/87 anonim válasza:
Az alakod gyönyörű, tökéletes.
9/87 Kamuuu válasza:
Már bocs amúgy ha így ugye nem látom az arcod olyan mintha fiú lennél már ne haragudj:/:S:S
10/87 anonim válasza:
Igen. Az exed nem szeretett, csak nem volt jobb kifogása.
Az alakod jó, az, hogy azóta nincs semmi az lehet attól, hogy ez összetörte az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!