Járnátok egy iylen csajjal (képpel, bővebben lennt)?
Figyelt kérdés
Sziasztok... a barátom fél év után azzal dobott ki, hogy ő a vékony lányokat szereti, már totálisan kétségbe estem, eljárok szórakozni, de nem történik semmi, senki nem akar összejönni..., félek azért, mert mindenki hájas disznónak tart, olyan kövér vagyok tényleg, hogy senki sem járna velem? vagy már cska beképzelem ezt magamnak? nagyon kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek... 18/L
2010. szept. 18. 22:11
51/87 A kérdező kommentje:
szombat este 11kor most épp csak ez éltet, mert már totálisan ki vagyok bukva, és gyakorit nézegettem, és már kb muszáj volt, ha másoknak van sok baromsága akkor az enyémet is feltenni kb.. így legalább kapok egy reális képet...
azért köszi
2010. szept. 18. 22:46
52/87 Kamuuu válasza:
Lehet hogy ő az anoreksziásokat szereti
53/87 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, én viszont őt szerettem :S:S:
2010. szept. 18. 22:50
54/87 Kamuuu válasza:
Amúgy hogy válaszoljak igen járnék ha 3 évvel idősebb lennék xD
55/87 A kérdező kommentje:
:D mert hány éves vagy? :D
2010. szept. 18. 22:54
58/87 anonim válasza:
Ez valami vicc? Tök vékony vagy. Pncis kép nincs? :D
59/87 A kérdező kommentje:
hát, a válaszaidból, amiket úgy eddig olvasgattam sokkal érettebbnek idősebbnek gondoltalak, nem feltétlen az én kérdésemnél, hanem úgy másokéinál is... nem gondoltam h 15 vagy...
2010. szept. 18. 22:56
60/87 A kérdező kommentje:
p*ncis kép nincs...
nem vicc :$:(
2010. szept. 18. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!