Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Járnátok egy iylen csajjal...

Járnátok egy iylen csajjal (képpel, bővebben lennt)?

Figyelt kérdés

Sziasztok... a barátom fél év után azzal dobott ki, hogy ő a vékony lányokat szereti, már totálisan kétségbe estem, eljárok szórakozni, de nem történik semmi, senki nem akar összejönni..., félek azért, mert mindenki hájas disznónak tart, olyan kövér vagyok tényleg, hogy senki sem járna velem? vagy már cska beképzelem ezt magamnak? nagyon kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek... 18/L

[link]

[link]

[link]

2010. szept. 18. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 Kamuuu ***** válasza:
Csak mindig csak barátkozni akarnak semmi több...:/
2010. szept. 18. 23:28
 72/87 A kérdező kommentje:

:(

nemtom mit kéne, de ne legyél oylan, mint a "többi köcsög"... :/

én viszotn mára elköszönök, jóéjt :)

2010. szept. 18. 23:30
 73/87 Kamuuu ***** válasza:
jó éjt:D
2010. szept. 18. 23:30
 74/87 anonim ***** válasza:

nagyon jol nezel ki csajszi.

a pasid miatt ne bankodj, inkabb orulj h megszabadultal tolle..megis szted mi lett volna a kozos jovotokben??

nem illik hozzad, ennyi.Majd talalsz mast, akivel szeretitek egymast.

2010. szept. 18. 23:37
 75/87 anonim válasza:
Ez is egy kamu kérdés, hogy minél több válasz jöjjön, minél több résztvevő
2010. szept. 18. 23:46
 76/87 anonim ***** válasza:
pózolj kék PETTYES pizsivel:D
2010. szept. 18. 23:57
 77/87 anonim ***** válasza:
fakee
2010. szept. 19. 00:43
 78/87 anonim ***** válasza:

Szerintem szexi vagy nagyon! Nagyon izgatóak a képeid!

Az alakod egyáltalán nincs elhízva! Kicsit sem! Viszont lehetne formásabb is. Úgy értem, hogy látszik rajta hogy nem sportolsz aktívan, és szerintem eddig sem sportoltál. Pedig hidd el, hogy ami így szép és szexi, az még szexibb tud lenni és ha átlagos vagy alakra, akkor az eltűnik a ruhád alatt.

A srác le akart koptatni valami miatt.

Nagyon tiszteletreméltó hogy saját képet teszel fel! Igazán pozitív benyomások ezek rólad!

Nehogy elhidd a súlyos negatív kritikát, mert nem igaz! Van mit formálni rajtad, de minden jó csajon van ilyen! :)

ui.:

Van olyan képed is amin a pizsi alsó nics rajtad? Ugyanis nem látszik a combod. ;)

2010. szept. 19. 01:45
 79/87 anonim ***** válasza:

Az utolsó két képet elnézve eléggé vékony vagy, és nagyon szexi! Viszont áll amit korábban mondtam, és ha sportolnál baromi jó nő lenne belőled!

ui: A bugyidtól még mindig nem látni rendesen a hasadat. Vedd le de gyorsan! :) ;)

2010. szept. 19. 01:48
 80/87 anonim ***** válasza:
Sztem jó kiscsaj vagy, egy f@sz az, aki kidobott...
2010. szept. 19. 02:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!