Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan adtok magatokra?

Hogyan adtok magatokra?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani, hogy egy nő adjon magára. Nálatok ez mit jelent a gyakorlatban, pl. hajápolás, smink, testmozgás, táplálkozás, öltözködés, viselkedés tekintetében?

Életkort is írjatok kérlek!

#ad magára
2021. aug. 8. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
70%

Haj: heti 2x mosok hajat, sampon, hajpakolás, kifésülést segítő sprayt és hajolajat használok rá. Fél-1 évente járok fodrászhoz balayage festésre illetve vágatni.

Bőr:reggel arcot tisztítok, hidratálok és fényvédőzök. Este micellás vízzel lemosom a sminket, utána tisztítás, hidratálás. Heti egyszer hámlasztás.

Test: naponta fürdök, heti 2x testradírozok, gyantázom rendszeresen a lábam, hónaljam, intim. Heti egyszer testápolózok.

Fog: napi 2 fogmosás, szájviz illetve fogselyem heti párszor.

Smink:hangulatfüggő, általában ha megyek valahova sminkelek. Ez alapozó vagy korrektor szokott lenni, púder, tus, szempillaspirál, néha rúzs

Szemöldök: havonta szoktam szedni, mert nekem elég kevés kósza szőr szokott nőni.

Köröm: a kezemen olyan 2-4 hetente csinálok gél lakkot, a lábamon csak levágom a körmöm hetente.

Mindennap használok parfümöt és dezodort.

Próbálok oda figyelni a táplálkozásomra, igyekszem elég folyadékot inni, ez sajnos nem mindig sikerül. Itthon szoktam tornázni.

2021. aug. 8. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt kiegeszitenem annyival hogy a ruházat is legyen tiszta és rendezett. Pl egy szettaposott cipő igénytelen hatást kelt. Stílusban én inkább az időtlent szeretem nem pedig az aktuális 2-3 hónapig tartó trendeket.
2021. aug. 9. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!