Lányok? Ti mennyit adtok magatokra? Mennyit foglalkoztok a testetekkel?
Viszonylag sokat.
Esténként szoktam a ruhámat kiválogatni, elgondolni, h mit veszek fel másnap, ez néha 5 perc, máskor 2 óra.. Minden nap csinálok egy 20 perces Rubint Réka féle tornát, heti 4 alkalommal lovagolok, csajokkal délutánonként röpizünk, diákmunkám az újságszórás (heti 2szer kb 10 km gyaloglás), úgyhogy sokat sportolok. Táplálkozást elhanyagolom, de nagoyn.. Egyik nap 2 almát eszek, másnap pedig felzabálom a fél hűtőt.
Szépségápolási termékek? Itt nem tudom, h pontosan mire gondolsz.. sminket csak korrektort és spirált használok, esténként arctonikot. Hajamra 2 féle sampon + balzsam + korpásodás elleni hajszesz. Minden este bekenem a kezemet kézkrémmel, télen labellót is használok.
16/L
Öltözködés: farmer - póló, ing vagy blúz (farmerből van minden féle a push up-ostól kezdve a sima csőnadrágig)
Táplálkozás: annyit ehetek, aemnnyit akarok, mert nem hízok meg. Szóval kb. 2 óránként eszek. De próbálom kerülni a nagyon olajos kajákat, mert pattanásos leszek tőle
Sport: Heti 1X 1,5 órára járok floorb@llra, meg jó időben eljárok futni, mert szeretek mozogni
Szépségápolási terméketk: Bőrradírt szoktam használni és kb. ennyivel ki is fújt. Még kézkrémet, haki van száradv a a kezem és ennyi. Sminket nem használok
Sokat foglalkozom a külsőmmel.
A bőrápolás nagyon fontos számomra, mivel gyakran vannak pattanásaim. Ha elmegyek otthonról, mindig sminkelek. A napi arcápolási rutinomat soha nem hagyom ki. Rendszeresen használok hidratáló krémet, bőrradírt, maszkot, testápolót, lábpuhító krémet, hajbalzsamot.
Nagy gondot fordítok a ruháim kiválasztására, de nem mindig az utolsó divat szerint öltözködöm.
A sporttal kissé hadilábon állok, rendszertelenül tornázom csak.
Igyekszem egészségesen étkezni, napi 4-5-ször eszem, minden nap fogyasztok gyümölcsöt, viszont nem mindig sikerül eleget innom. Édességeket alig eszem, sosem nassolok.
Sokat. Naponta sportolok, testápolózok minden nap. Mivel a bőröm elég problémás, havonta járok kozmetikushoz, egyébként évek óta ugyanazokat a szépség-arcápolási termékeket használom. Odafigyelek arra, mit eszek. Nem eszek fehér lisztet, hozzáadott cukrot, nem iszok üdítőt, csak vizet, tésztát és krumplit egyáltalán nem eszek, kenyérből is csak teljes kiőrlésűt. Sok zöldséget eszek meg fehérjedús húst.
Sokan mondják, hogy ők nem kínoznák a testüket "fogyókúrával" (ez nem fogyókúra, ez életmódváltozás), meg mindennapi sporttal. Erre én csak annyit szoktam mondani, hogy kínozni olyat szoktunk, akit nem szeretünk. Amikor sportolok, vagy odafigyelek arra, mit eszek, nem azért csinálom, mert nem szeretem a testem, hanem pont azért, mert szeretem. Éppen ezért nem fogok belevinni mindenféle szemetet, hanem vigyázok rá.
21L
Sokat
táplálkozás :napi szinten számolok mindent,nagyon figylek 14kg fogyáson vagyok túl még 6 kg kéne sajnos 3 évig le se sz@rtam hogy nézek ki,sport naponta aerob gyakorlat konditerem ezután jön eddig otthoni sulyzózás
natur smink reggek 7 napból 5 ön natur körmök fodrász 3-5hetente
bőrradír hetente nyilván testápoló,stb naponta
30 éves vagyok
Öltözködés
Fogyás miatt komplett ruhatárcsere veszek mindenfélét plázástól-turiig laza elegáns ruhák egyszínűek
Szerintem ideális az az idő, amit saját magamra fordítok. Apám szerint sok. :D Na jó, neki a 15 perc is sok lenne már.
A szépségápolásra nagy hangsúlyt fektetek, mert régen nagyon önbizalomhiányos voltam. Ezen nehezen, de sikerült változtatnom, most már nagyjából reálisan látom magam, de nem vagyok tökéletesen elégedett magammal. Viszont akkoriban találtam olyan termékeket, amik nekem nagyon beváltak, ezekhez ragaszkodom. A hajamat imádom, a hajmosás nálam pl. kész szertartás és utálom, ha valaki siettetni akar közben. Nemcsak azért jó, mert frissen mosott, piha, ápolt lesz a hajam, hanem azért is, mert ez önbizalmat ad és kikapcsolok, amíg a hajammal bíbelődök.
A ruhatáramat igyekszem jól összeválogatni, hogy egyedi és stílusos legyek, olyan ruhákat hordjak, ami jól áll stb.
Egyedül a sportra kéne jobban odafigyelnem. Nem nagyon kell fogynom, de azért egy kis alakformálás rám férne. Viszont tegnap kaptam két kézi súlyzót, úgyhogy most már szavam se lehet, ideje neki állni a rendszeres mozgásnak. :)
18/L
Egy héten 5-6 alkalommal edzek. Mindössze napi 30 perc, de az intervallum. Több nem fér bele az időmbe, mert 2 gyermekes anyuka vagyok. A téplálkozásomban is sokat változtattam. Most 168cm-hez vagyok 56-57 kg. Öltözködés: Farmer, passzos, nőies felsőkkel, saját készítésű ékszerekkel(rengeteg van. :) )Általában olyan 5cm-es sarkú cipő, nőies kabát. Nyárra most készülök egybe-ruhákat beszerezni. :)
Naponta 2x minimum fogat mosok, egyszer fürdök, testápolózom magam,kenegetem a talpam, mindennap valami kis frizurát készítek a derékig érő hajamból:konty, trükkös lófarok, különböző fonatok, deo, parfüm. Otthonra nem sminkelek, csak, ha elmegyünk otthonról. A játszótér kivétel, mert azért nem vagyok elégedetlen az arcommal. :)
kb 3 naponta lakkozom a körmöm natúr színekkel, vagy körömápolóval. 2-3 mm a körmöm fehér része, természetesen saját. 3 naponta mosok hajat, balzsamozom, és szintén 3 naponta borotválom az intim területeket és a hónaljamat. Szemöldökszedés, mikor kell. :) Hetente 1x olívaolajos-cukros bőrradír, epilálás lábakon, karokon, sarokreszelés.Heti 1 "fogfehérítés". (szódabikarbóna, citrom) Havonta szőkésbarnára festem a hajam. Eredetileg világos barna, de a nap mindig szőkére szívta a végét, és meguntam a kétszínűséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!