Mennyit foglalkoztok magatokkal? =)
Figyelt kérdés
Nekem ez lett az új hobbym. xd
Szabadidőmbe a külsőmmel foglalkozok és ez ad egy önbizalmat is és sokkal boldogabb vagyok. Jupííí
2010. okt. 16. 16:47
1/7 anonim válasza:
háát én probálom mindig a legtöbbet kihozni magambol.de soha nem sikerül :| bocsi h válaszolni nemtudok, és kérdezek..de nálad mit jelent az h foglalkozol a külsöddel..szovalhogy miket csinálsz?:D
2/7 anonim válasza:
nem vagyok az a típusú nő akit nem lehet elszakítnai a piperéitől, de azért foglalkozok magammal. áltlaában szépen lebontom, egyzserre sokmindent nem tudok, mert unom. de azértm inden héten megvan a szemöldökszedés, szőrtelenítés, hajpakolás stb... Napi szinten sminkelésre szintén nem fordítok órákat, bár szerencsére egész gyorsan egész jó sminket tudok feldobni...
3/7 anonim válasza:
Minden reggel kb 1 órát foglalkozok magammal suli előtt. 20perc a smink, ha alapozok 30, plusz a haj, és még ölzöködés, van hogy több dolgot is felpróbálok. Nekem is önbizalmat ad. Ha elalszok, és csak gyors sminkre jut időm + felkapok vmit kiegészítők nélkül az egész napom olyan, mint egy esős nap, de ha reggel sokat foglalkozom magammal egésznap ragyogok, és sokkal jobban teljesítek a suliban.:) Buli előtt kb 2 órát készülök. Hajmosás, arcpakolás, szőrtelenítés, körömfestés, csodaszép smink, de sose viszek magammal sminket buliba, mert ott nem szeretek tükörbe nézni, mert nem akarom látni a szétment hajam és szétizzadt fejem.:D
4/7 anonim válasza:
én foglalkozom magammal sokat.főleg buli előtt.megfürdök bőrradírozás alaposan aztán lábamat leradírozom aztán a kezemet is szoktam számat aztán bekenem magam testápolóval vastagon kifestem a körmöm a smink is egy orát vesz nálam igénybe alapozó púder szemfesték szemceruza arcfény testfény stb bronzosító felöltözök hatszor megnézem magam a tükörbe a hajamat feltupírozom általába hajfényt teszek rá szilikonos hajvégápolót majd így elindulok buliba:)
5/7 anonim válasza:
Aztaszégyen... örülök, ha van időm bekötni a cipőmet suli előtt, így is mindig lekésem a buszt... Nemám aludnátok. o.O
7/7 anonim válasza:
Nem úgy szégyen. :) Aztaszégyen! Mint Aztak...! Hát, egyszer kétszer bevallom az is elmaradt a nemes cél érdekében, csak hogy elérjem a buszt. De amúgy többé-kevésbé igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!