Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mennyit foglalkozto...

Lányok! Ti mennyit foglalkoztok a testetekkel? Minden este tornáztok? Milyen gyakorlatokat csináltok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Általában a lányoknak egy löttyedt test elég, csak a mérleg mutasson keveset és minél kevesebbet kelljen dolgozni mind edzésben, mind kajában.

Írd le inkább, hogy te mit szeretnél elérni!

2010. okt. 21. 22:59
 2/2 anonim válasza:
ZHeti 2x kardio(na jó, néha csak 1) Mellette minden nap súlyzós edzés. (Ha kimarad nem érzem jól magam, ilyenkor végső mentsvárkénteste Rubint Réka van öt perced. Kezdésnek szerintem tökéletesen megfelel, de igazán tónusos izomzastot súlyzós edzésekkel lehet elérni. Többet ér heti 2-3 intenzív súlyzós edzés , mint minden nap vmi idétldenkedés. Persze, ha rendszeresen eljársz furtni, az is tök jó, csak én sose tudtam megszeretni. De hosszú távon az izomépítéssel jár jól az ember. Mellette természetesen nem kell liftet, autórt használni, lehdet néha sietni gyalog is. Én ennyit és így.
2011. okt. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!