Milyen gyakorlatokat csinálsz konditeremben?
Figyelt kérdés
Most kezdek el majd járni. Első sorban fogyni szeretnék. Csak nem tudom hogy kezdjek hozzá. Olyasmire gondoltam hogy futógép 30-40 perc, bicikli, elipszis. Aztán hasprés, belső comb, esetleg karra is valami súlyos edzés. Eddig kb. ennyi a terv. De hogy ebből is minden nap az összeset, vagy egyik nap kardio, másik nap súlyos. Ti hogy csináljátok?
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. nov. 2. 20:14
1/8 anonim válasza:
Hétfő : láb
Kedd : kardio
szerda : mell
csüt : kardio
pént : váll tricepsz bicepsz
szombaton egyfajta fejlmérőt csinálok, hogy miként fejlődtem
vasárnap pihenek
5/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt tegyük hozzá hogy én lány vagyok. Nem tudom nekem mennyire kellene ez a váll, mell, stb dolog? Jöhet részletesen is.
2011. nov. 2. 22:34
7/8 A kérdező kommentje:
Tudtommal van. De nem hiszem hogy azonos edzés kell nekem, mint annak a pasinak, aki izmot épít. Feltehetőleg azért fordultam ide, hogy valaki okos leírja hogy mit hogy.
2011. nov. 2. 23:41
8/8 anonim válasza:
Ha humanoid vagy ugyanazokat kell edzened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!