Ti mennyire adtok magatokra fiúk lányok?
inkább a márkás ruhát veszem meg drágán. Vagy a márkás ruhát olcsón a turkálóban ;)
19L
szerintem abszolút nem ettől függ, hogy ki mennyire ad magára, hogy hol és mit vásárol, ugyanis gyakorlatilag ugyanott gyártják azokat a cuccokat, amiket az általad említett inditex boltokban vásárolsz, mint a kínaiban árultakat, csak a berhka, zara stb. márkákon ott a márkajelzés.
az igényesség nem ott kezdődik, hogy márkás ruhákban jársz, hanem a tisztaságnál, a minőségi, nem szakadt ruháknál és ápoltságnál.
Én általában nem veszek drága ruhákat, de nagyon megválogatom, hogy milyen minőséget veszek az átlag kategóriából.
A ruháimat viszont jól összeválogatom, nekem egyáltalán nem számít a márka. Azzal általában csak villogni akarnak, és nem azért veszik meg, mert kényelmes/jó minőségű/tényleg szükségük van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!