Lányok, akiknek plázacicás az öltözködése (de a viselkedése nem! ). ti hogyan jutottatok oda h ennyire nagyon adtok magatokra?
nálam ez úgy kezdődött h általános suliba(főleg 7-8 ban) nagyon sokat piszkáltak azzal h csúnya vagy (múmiának csúfoltak meg ilyesmi :S:(. nagyon rosszul esett pedig nem voltam annyira csúnya csak kicsit vékonyabb voltam mint az átlag és nem annyira jártam extra divatos ruhákba,és nem is sminkeltem magam.,és ezért mert mindig piszkáltak kicsit visszahúzódó is voltam.
most h új suliba kerültem elkezdtem egyre jobban adni a külsőmre,és azon vettem észre magam h egyre jobban hasonlítok a plázacicák megjelenésére(viselkedésben egyáltalán nem hasonlítok rájuk).egyre joban megakartam mutatni a környezetemnek h egyáltalán nem vagyok csúnya,mint ahogy ezt állították.és már a fiuk is észre vesznek,amíg nem figyeltem ennyire a külsőmre észre se vettek.
és ti hogy jutottatok oda h ennyire adtok magatokra?
légyszi kort is írjatok.
16/L
nem azt mondtam h teljesen úgy..csak hasonlít...de persze nem ribancos öltözködésre gondoltam,hanem inkább nőisre,
ja és nincs műkörmöm,és nem is festem a hajam se.
"azon vettem észre magam h egyre jobban hasonlítok a plázacicák megjelenésére"
Megvalósítottad önmagad, gratulálok, elértél mindent, amit ellehet.
De én is így haladtam ezzel. Már elhiszem, és látom, hogy igenis nőcis vagyok és szép (és ez még nem beképzeltség, csak öntudat - bár kinek mi a szép). És én jól érzem magam így, így mások is jól érzik magukat velem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!