Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan randitok, hogy szégyelltétek az illetőt? Az öltözködése, viselkedése, vagy egyéb megnyilvánulása miatt.
Volt biza, olyan idiota volt az illetö hogy az mar falyt. Ott is hagytam 1 het utan.
25 F
Hála Istennek még nem, sőt volt olyan , hogy a lány kérdezte meg, hogy hogy öltözzön, hogy mégis merre megyünk.
De eleve nem fogok találkozni olyannal aki nem nyerte el a tetszésemet.
Amúgy érdekes de vannak olyan nők is aki tök mindegy , hogy mit vesz fel akkor is szexi, akár koszos munkásruhában van meg gumicsizmában.
Bamba volt, de nagyon. Leégetett a pincér előtt a mérhetetlen butaságával!!!
Ráadásul "favágó" kockás ing volt rajta, amit az Aldiban vett.
Hát, nem volt "rulez".
És a pincérrel próbált poénkodni, de annyira über szar volt, hogy a szegény (pincér) csak rám nézett, mert nem értette hogy mi van. Én sem tudtam mire vélni , és nem is tudtam mit mondani. Jött az a kínos csönd.
1-2 finomság:
Van az msn-en hangulatjel, animáció, stb. Gondolom nem tudta használni, mert azt kérdezte (mikor én küldtem ilyesmit), hogy az ő gépén miért nincsenek ilyenek.
Másik:
-"Te ilyen ügyes vagy? Én még sosem tudtam a gépemen megnézni a windows-t. Hogy csinálod? "
-" A YouTube-ra lehet feltölteni videókat? Azt emberek csinálják?"
No comment...
Jaj nekem is volt már..a srác olyan csontváz volt,és olyan öltözködése mint aki a 80as évekből szabadult...fujj még jó h amikor szexre került volna a sor otthagytam!
Aztán volt még ilyen csetes,ahol a képen egy macsó volt szivarral öltönyben(nyakkendővel is),majd élőbe vmi k.gáz szintén retro ruha volt...és szemöveg...fúj.és könyörgött a v.ligetbe h ha nem is lesz kapcsolat legalább feküdjünk le!pff azt is otthagytam!22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!