Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan randitok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan randitok, hogy szégyelltétek az illetőt? Az öltözködése, viselkedése, vagy egyéb megnyilvánulása miatt.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 09:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%

Volt biza, olyan idiota volt az illetö hogy az mar falyt. Ott is hagytam 1 het utan.

25 F

2010. ápr. 28. 09:37
 2/21 anonim ***** válasza:
67%

Hála Istennek még nem, sőt volt olyan , hogy a lány kérdezte meg, hogy hogy öltözzön, hogy mégis merre megyünk.

De eleve nem fogok találkozni olyannal aki nem nyerte el a tetszésemet.

Amúgy érdekes de vannak olyan nők is aki tök mindegy , hogy mit vesz fel akkor is szexi, akár koszos munkásruhában van meg gumicsizmában.

2010. ápr. 28. 09:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, volt. Józanul egy olyan bányarém volt, hogy igen rövidre fogtam a találkozót.
2010. ápr. 28. 09:38
 4/21 anonim ***** válasza:
93%

Bamba volt, de nagyon. Leégetett a pincér előtt a mérhetetlen butaságával!!!

Ráadásul "favágó" kockás ing volt rajta, amit az Aldiban vett.

2010. ápr. 28. 09:43
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Favágó kockás ing rulez.
2010. ápr. 28. 09:56
 6/21 anonim ***** válasza:
91%

Hát, nem volt "rulez".

És a pincérrel próbált poénkodni, de annyira über szar volt, hogy a szegény (pincér) csak rám nézett, mert nem értette hogy mi van. Én sem tudtam mire vélni , és nem is tudtam mit mondani. Jött az a kínos csönd.

2010. ápr. 28. 10:12
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Kit érdekelnek a "pincérek"!Ha nem "normális"(számomra),mars haza!:)
2010. ápr. 28. 10:18
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

1-2 finomság:

Van az msn-en hangulatjel, animáció, stb. Gondolom nem tudta használni, mert azt kérdezte (mikor én küldtem ilyesmit), hogy az ő gépén miért nincsenek ilyenek.

Másik:

-"Te ilyen ügyes vagy? Én még sosem tudtam a gépemen megnézni a windows-t. Hogy csinálod? "

-" A YouTube-ra lehet feltölteni videókat? Azt emberek csinálják?"

No comment...

2010. ápr. 28. 10:44
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Jaj nekem is volt már..a srác olyan csontváz volt,és olyan öltözködése mint aki a 80as évekből szabadult...fujj még jó h amikor szexre került volna a sor otthagytam!

Aztán volt még ilyen csetes,ahol a képen egy macsó volt szivarral öltönyben(nyakkendővel is),majd élőbe vmi k.gáz szintén retro ruha volt...és szemöveg...fúj.és könyörgött a v.ligetbe h ha nem is lesz kapcsolat legalább feküdjünk le!pff azt is otthagytam!22n

2010. ápr. 28. 11:03
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Első! Nem tudom elképzelni azt a lányt, akit egy olyan illető is idiótának tart, aki ly-nal írja a fáj igét.
2010. ápr. 28. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!