Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyik megnyilvánulása igaz?
Figyelt kérdés
Van egy srác és vagyok én. Biztos hogy többet érzünk egymás iránt mint barátság. Nagyon jó együtt lenni beszélgetni vagy csak szimplán ülni egymás mellett. Tisztában vagyunk hogy nem lehet közöttünk semmi és mégis megőrülünk ha nem látjuk egymást vagy legalább nem tudunk valamit a másikról. Nehéz helyzet és kezd egyre nehezebb lenni mert mind a ketten úgy érezzük hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Viszont amikor iszunk pár pohárral akkor mind a ketten oldottabbá válunk és akkor nincs semmi tabu. Akkor olyanokat mond hogy teljesen ledöbbenek hogy mit is érez. Amikor nem iszik, akkor tudja kordában tartani magát és akkor csak azt mondja hogy csak barátok vagyunk és leszünk is mindig. Nem tudom most melyik gondolata az igazi melyiket gondolja komolyan? Teljesen hülyének érzem magam. Tudom hogy távol kéne tartanom magam tőle de nem tudom. Szerintetek most akar engem vagy nem?2011. aug. 7. 18:42
1/12 anonim válasza:
Miért nem lehet több, mint barátság? Amúgy szerintem csak játszik veled..
2/12 anonim válasza:
Honnan a francból tudnád te hogy csak játszik vele?
3/12 anonim válasza:
Azt mondják, részegen őszinte az ember.
4/12 anonim válasza:
Kit érdekel ez az egész szituáció?
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Engem érdekel :-) De ha téged nem akkor minek kattintottál a kérdésre?
Tudom hogy nem játszik velem és azt is tudom biztosra hogy többet érez ő is mint barátság. Csak amikor nem iszik akkor csak is barátok lehetünk amikor megiszik 1-2 sört akkor már több is. Tudom hogy részegen őszintébb az ember és akkor a gátlások is eltűnnek. Ez nekem csak jó ha ő is mutat hajlandóságot arra hogy legalább egyszer történjen meg az aminek meg kell történnie.
Remélem így lesz.
2011. aug. 7. 19:01
7/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. :-)
2011. aug. 7. 19:01
8/12 anonim válasza:
Amúgy én írtam hogy terhes vagy. CSak vicc volt, de hogy csak segítsek is valamit. Szóval nem akarlak megbántani, vagy valami, de szerintem nappal, józanul lehet, hogy nem mer bevállalni, vagy nem tetszel neki annyira. Pár sör után nekem is jobban tetszik mindegyik csaj, mint ahogy józanul. Szt írod, hogy történjen meg, aminek meg kell. Szóval értem, azt szeretnéd, hogy lefeküdjön már végre veled. Nincs mit ezen szégyellni. Szerintem te jobban akarod őt, mint ő téged. Vagy igyatok egy kicsit, nyomulj rá, de akkor számíts rá, hogy 1 alkalommal megtörténik, és annyi, és kevés esélye van, hogy utána jártok, vagy józanul elhívod valahova megpróbálni megbeszélni, hogy mi van veletek. Ekkor nyilván nem fog azonnal megdugni, de akár járhattok is, akkor meg később lesz több dugás. Szóval vannak itt lehetséges variációk...
9/12 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy, hogy annyira akarod azt a szexet?
10/12 anonim válasza:
nem is tudom, nekem ez fura, mert ha már egyszer kicsit ittasan rád hajt, onnantól kezdve már józanon is mennie kéne - ha csak az lenne a probléma, hogy gátlásos. szóval itt valami van, amit vagy te nem írtál le, vagy ő nem mondja el neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!