Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik megnyilvánul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor melyik megnyilvánulása igaz?

Figyelt kérdés
Van egy srác és vagyok én. Biztos hogy többet érzünk egymás iránt mint barátság. Nagyon jó együtt lenni beszélgetni vagy csak szimplán ülni egymás mellett. Tisztában vagyunk hogy nem lehet közöttünk semmi és mégis megőrülünk ha nem látjuk egymást vagy legalább nem tudunk valamit a másikról. Nehéz helyzet és kezd egyre nehezebb lenni mert mind a ketten úgy érezzük hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Viszont amikor iszunk pár pohárral akkor mind a ketten oldottabbá válunk és akkor nincs semmi tabu. Akkor olyanokat mond hogy teljesen ledöbbenek hogy mit is érez. Amikor nem iszik, akkor tudja kordában tartani magát és akkor csak azt mondja hogy csak barátok vagyunk és leszünk is mindig. Nem tudom most melyik gondolata az igazi melyiket gondolja komolyan? Teljesen hülyének érzem magam. Tudom hogy távol kéne tartanom magam tőle de nem tudom. Szerintetek most akar engem vagy nem?
2011. aug. 7. 18:42
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem az a gondolata igaz,amikor iszik,mert akkor az ember igazat mond és jobban kitudja fejteni az érzéseit,mint általában....Ne érezd magadat hülyének,szerintem csak nem meri lemondani az érzéseit.hogy mit érez irántad..Szerintem a srác odavan érted,megkéne beszélnetek ezt az egész dolgot,mert ezzel csak magadat sanyargatod.Csak arra lennék kiváncsi,hogy miért nem jöhettek össze?VAn barátnője az illetőnek?
2011. aug. 7. 20:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Elég jól látjátok a dolgot! Igen azért nem jöhetünk össze mert mind a ketten kapcsolatban élünk és nem adjuk fel a jelenlegit.Ő nagyon fél mert nem akar nekem rosszat nekem nagyobb veszteni valóm van mint neki. Tudom hogy józanul is akarna engem csak akkor ott még tudja kordában tartani az érzéseit. a MINAP EGY SÖR UTÁN VÍGAN ECSETELTE telefonba a barátjának hogy éppen a barátnőjével van és mennyire jól érzi magát. A barát rákérdezett hogy XY al van? Mire ő bátran kijelentette hogy nem annál sokkal jobbal. és folytathatnám. Száz szónak is egy a vége. Szeretném azt a pasit még ha csak egyszer is de nem akarok felsülni mint egy hülye liba.
2011. aug. 7. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!