Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan randitok, hogy szégyelltétek az illetőt? Az öltözködése, viselkedése, vagy egyéb megnyilvánulása miatt.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 09:29
11/21 anonim válasza:
Volt mert sajnos szeretem a spontán ötleteket...
12/21 anonim válasza:
ohh volt...vett nekem virágot első randin, majd közölte, hogy 500 ft volt úgyhogy reméli legalább örülök neki.ehhez úgy nézett ki mint valami szerencsétlenség.
13/21 A kérdező kommentje:
tipikus olcsójános...
2010. ápr. 30. 18:52
14/21 anonim válasza:
Még jó, h nem kérte el a virág árát! :D
15/21 anonim válasza:
nem kérte el, de velem együtt vette meg XD
16/21 anonim válasza:
Volt sajnos.. és az illető nem is az volt akit küldött képet, és ráadásul 10 évvel öregebb volt szóval 10 percnél többet nem is időztem vele =D
17/21 A kérdező kommentje:
De aki ilyet csinál, hogy más embernek adja ki magát, vagy nem a saját fotójával ismerkedik, az mégis mire számít? Egyszerűen nem értem az ilyen idióta fogyatékos marhákat.
2010. máj. 1. 10:25
18/21 anonim válasza:
Hát ezt én se értem ezért nem is ismerkedek már neten.. mert kitudja kivan a "másik oldalon"..egyébként ez az ember aki így átvágott sajnos nagyon sok emberrel csinálja ezt, és akkor kezdődik csak el a baj amikor találkozol vele, sajnos minden netes oldalon fent van nagyon veszélyes ember.. de erről nem beszélnék szivesen
19/21 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért kellett lepontozni a válaszadóimat.
Aki lefelé pontozott, gondolom fogyatékos.
2010. máj. 1. 14:42
20/21 anonim válasza:
én egyszer találkoztam egy sráccal, aki közölte hogy nem halandó fizetős helyre menni, inkább üljünk le egy padra vagy valami de egy fagyi se mert az is pénz. ültünk egy sort majd leléptem miután abban az 1 órában is arról ábrándozott hgy ő mennyire jó pasi ... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!