Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akiknek plázacicás az...

Lányok, akiknek plázacicás az öltözködése (de a viselkedése nem! ). ti hogyan jutottatok oda h ennyire nagyon adtok magatokra?

Figyelt kérdés

nálam ez úgy kezdődött h általános suliba(főleg 7-8 ban) nagyon sokat piszkáltak azzal h csúnya vagy (múmiának csúfoltak meg ilyesmi :S:(. nagyon rosszul esett pedig nem voltam annyira csúnya csak kicsit vékonyabb voltam mint az átlag és nem annyira jártam extra divatos ruhákba,és nem is sminkeltem magam.,és ezért mert mindig piszkáltak kicsit visszahúzódó is voltam.

most h új suliba kerültem elkezdtem egyre jobban adni a külsőmre,és azon vettem észre magam h egyre jobban hasonlítok a plázacicák megjelenésére(viselkedésben egyáltalán nem hasonlítok rájuk).egyre joban megakartam mutatni a környezetemnek h egyáltalán nem vagyok csúnya,mint ahogy ezt állították.és már a fiuk is észre vesznek,amíg nem figyeltem ennyire a külsőmre észre se vettek.

és ti hogy jutottatok oda h ennyire adtok magatokra?

légyszi kort is írjatok.

16/L

2010. ápr. 5. 16:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
48%
Én is ilyen voltam, bezzeg most minden lány megirigyelheti az alakomat és a fiúknak is tetszik, nálam úgy kezdődött, h a testem változott és a nyári szünetbe melíroztattam a hajamba, jól lebarnultam és anyukám vett nekem elöször kivágottabb felsőket azután már én, majd eljártam bulizni és mára a suli egyik legszebb "cica babája" vagyok és party hercegnő... /jah pontozzzatok le nyugodtan, nem lehet mindenkinek ilyen szép hamupipőke története, mint nekem és a kérdezőnek.../
2010. ápr. 5. 19:39
 22/30 anonim ***** válasza:
63%
jah 17 éves lány vok
2010. ápr. 5. 19:42
 23/30 anonim ***** válasza:
56%
Ha nőiesen,ízlésesen öltözködsz még nem vagy pázacica.Szerintem a plázacicás dolog inkább a belső tulajdonságoktól függ.Gondolok itt a finnyásságra,kényeskedésre a mozdulatokra,beszédre.Számomra ez cica babás az alábbi öltözködéssel együtt teljesedik ki:rózsaszín strasszköves ruci, csilli-villi hegyes-rózsás-köves műkarmok,erős festék és platina hajjal, csücsöri duzzadt ajkak .
2010. ápr. 5. 19:53
 24/30 A kérdező kommentje:

köszönöm....:)

utolsónak:a rózsaszínt nem szeretem.:D de szretek nagyon nőiesen és szexin öltözni

2010. ápr. 5. 20:59
 25/30 anonim ***** válasza:
61%

tegnap 19:39

Ez meg szerintem kicsit már át is esett a ló túloldalára...

2010. ápr. 6. 10:06
 26/30 A kérdező kommentje:
én is úgy látom...
2010. ápr. 6. 11:28
 27/30 anonim ***** válasza:
60%
Jajj akkor bocsika, h válaszokok, kössz a lepontozást pfff
2010. ápr. 6. 13:05
 28/30 A kérdező kommentje:
én mindenkit felpontoztam :D.
2010. ápr. 6. 18:02
 29/30 anonim ***** válasza:
61%
A tegnapi 19:39-es undorítóan hangzik. Kíváncsi vagyok, milyen értékrendje lehet.
2010. ápr. 6. 19:30
 30/30 anonim ***** válasza:
68%

"a suli egyik legszebb "cica babája" Erre gondolsz?

Ne bántsuk, inkább sajnáljuk. Lesz elég baja az életben, majd megtudja az első állásinterjúján, vagy az érettségijén (ha egyáltalán eljut odáig)

2010. ápr. 6. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!