Csajok! Uszodában mennyire "adtok" magatokra?
Ha úszni megyek, akkor úszni megyek.
Nem lövöm be a hajam, nem sminkelek, a helyes kis bikini helyett úszódresszt veszek fel, és mivel a legtöbb usziban kötelező az úszósapka, már olyan mindegy. :D Úgyse ismer fel senki, és én se ismerek fel senkit szemüveg nélkül amúgy se. :D
Bár én személy szerint azokat se értem, akik nyáron a strandra vagy beachre full vakolattal jönnek, de biztos velem van a baj. :D
Hát mennyire adok magamra? Nem szőrös lábbal-hónaljjal megyek. Levágom a körmöm a lábamon, ha nagy. Hát kb ennyi. :D
És akkor mi a franc van, ha pár évvel fiatalabbnak nézel ki úszósapkában meg fürdőruhában?
Mindenhol ugyanannyira adok magamra:
Elsősorban fontos a tisztaság, ápoltság - ezzel nemcsak magamra adok, hanem megtisztelem a többi úszót. (Ebbe a szőrtelenítés, hajmosás, körömvágás/tisztítás és zuhany tartozik, testápoló NÉLKÜL, hiszen az ott leázna a vízben.)
Az uszodába ennyi elég is, hiszen igyekszem mindig az alkalomhoz/helyhez megfelelően megjelenni, márpedig minden egyéb az uszodában csak zavaró. Bármilyen kozmetikum csak kínos pillanatokat fog okozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!