Srácok, ti úgy általában mennyit költötök a magatokra?
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:58
Köszi!:)
Szóval akkor a a hajvágást te ingyen kapod gondolom.:)
És ruhákra mennyit költesz?
Hát csak Levi's farmerjaim vannak (5 db, van fekete cső, világos lazább fazonú stb), szóval azok nem olcsók, ezért ritkán veszek. Régen amikor rövid hajam volt 2 hetente jártam fodrászhoz, felnyíratni, igazíttatni stb, de most növesztem szóval másfél-2 havonta kicsit igazítattok rajta és kész. Pólóim mind egyszínű v-nyakú vagy gombos nyakúak, Zara, Tommy Hilfiger stb (1500tól-8000ig), egy-két mintás-grafikás pólóm van, de azok amerikai designer cuccok, szóval elég drágák, 15-17ezer kb. Van kb minden színben és fazonban kockás ingem, Levi's és Zara (7ezertől 16ig) általába minden hónapba veszek valami inget. Már nem járok szoláriumba, de ott is elköltöttem pár ezret havonta. Parfüm jó sokáig elég, de azt is 18ezer környékén veszem.
Jaa és a cipők, 2 éve érdekel az öltözködés, azóta vettem kb 8at amit hordok is (van még pár Nike amit csak sporthoz meg itthonra használok már), cipők ára 18ezertől 38ezerig.
18/f
Hát skacok, nektek aztán a bőrötök alatt is pénz van.
Nekem ennyim sosem lesz 1 ruhadrabra ennyim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!