Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha valaki egy...

Szerintetek gáz ha valaki egy nadrágot hord általában? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy ismerősöm,és mindig egy nadrágban jár,mindig tiszta a nadrág,nem büdös meg semmi.De addig hordja a nadrágot míg teljesen ki nem használja. Az anyja mindig piszkálja emiatt. Mindig más fölsőt húz meg minden,de a nadrág mindig ugyanaz. Még nem szólta meg senki érte. Ti mit gondoltok erről?
2011. okt. 12. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is mindig egy nadrágot hordok. Soha nem piszkos, büdös. Ez csak azért van, mert egyrészt nem szeretnék költeni 6000 Ft-okat gatyákra, másrészt, mert szerintem egy bőven elég. Egy kínaiban ha meg veszek egy gatyát 3000 Ft-ért, akkor fél év és szétszakad valahol.
2011. okt. 12. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Sokan hordanak 1 gatyát mindig, a pólót, inget cserélik de a gatyát nem. Úgylátszik ez így elfogadott.
2011. okt. 12. 22:04
 3/10 :) :) :) ***** válasza:
Osztálytársam is ilyen :D
2011. okt. 12. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
én is egy gatyát hordok, nincs ebben semmi, ha már mosni kell, este/délután kimosom, reggelre megszárad, ennyi
2011. okt. 12. 22:11
 5/10 anonim válasza:
Van egy nadrágom, a boltban csak kíváncsiságképp próbáltam fel, vhogy kívülről nem éreztem az én stílusomnak, de aztán jól állt, megvettem, azóta alig tudom levenni. Leginkább abban járok, annyira kényelmes, lehetőség szerint úgy mosom, hogy másnapra megszáradjon, és fel tudjam venni. Ha ez vmiért nem jön össze, mondhatom még a napom sem olyan, mint kéne :). Szóval szerintem nem gáz, ha vki egy nadrágot hord általában.
2011. okt. 12. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

úúú

hát nemtom én nem birnám ki egy gatyával

és mikor mossa

és ha mondjuk épp mosásban van és hirtelen el kell mennie valahova?

na akkor mivan? alsógatyába?

2011. okt. 12. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van váltás, de van egy ami még a napot is szebbé teszi.. :)
2011. okt. 12. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Mosáskor nem megyek sehova, vagy ha muszály arra ott a régi de ha megveszem az újat akkor már nincs kedvem felvenni a régit, pedig még jó állapotú.
2011. okt. 12. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de jobban szeretem a változatosságot, szinte minden nadrágom más színű vagy stílusú, és ezekhez más felsők is mennek. De 16éves koromig én is egy nadrág néhány pulcsi párti voltam.
2011. okt. 13. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Általánosban még anno gyakran hordtam így a ruháim: egy hétig egyfajta naci és váltogatva más-más felső. De akkor is másik héten másik gatyát hordtam egy hétig.

Később azért jobban váltogattam. Egyébként nem gondolom, hogy egy évszakban csak egy nadrágja van vkinek: legalább egy farmer (sötét-világos-vékony-vastagabb) és egy másféle (bársony, szövet stb.).

2011. okt. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!