általában mennyit költesz egy ruhavásárlás alkalmával? Miket veszel belőle, és mennyit? Hol szoktál vásárolni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 16:52
1/5 anonim válasza:
Kínai, turkáló, piac általában 3-8 ezer forintot költök. Póló, trikó, ingek, fehérnemű-azt csak kínaiban vagy nagyobb üzletből, nadrág-az is inkább kínai vagy piac. De persze van jó néhány cuccom pl. kabátok amit Takkoból vagy New Yorkerből van. Cipőkből főleg tornacipőt hordok, hűvösebb időben sportcipőt, ezek nagy része is kínais, nálam egy-egy ilyen tornacipő akár 1 évig is bírja.
2/5 anonim válasza:
Én általában a C&A-ban vásárolok, de csak az olcsóbbakat. (Néhány ezer forint értékben.) A tapasztalatom az, hogy a kevésbé márkás cuccok, néha jobbak ,mint márkásabb fajtáik. És én is ajánlanám a kínai boltokat. Van olyan cuccom, amit már több éve megvan, és még mindig rendesen használható. (Nem rongyos, és nem kellett 80-szor megvarrni.)
3/5 anonim válasza:
10ezer-16ezer.Nadrágot,pulcsit,szoknyát,gyűrűt,nyakláncot,sálat.Legtöbbször NewYorker,H&M.
4/5 anonim válasza:
Tally, New Yorker, kínai
Nem szoktam nagybevásárlást csinálni, inkább 1-2 darabot veszek, amit kinézek magamnak.
5/5 anonim válasza:
Fuu...én 2 hónaponként szoktam nagy bevásárlást csinálni:DD
Tally, h&m , zara és az ilyesmi boltok^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!