Fogytam, így elégedett lettem önmagammal. Szeretném újra meghódítani a párom egy randi alkalmával. Mit vegyek fel?
szia
először is gratulálni szeretnék a fogyáshoz
a randihoz pedig szerintem olyan ruhát vegyél fel ami kihangsúlyozza a testedet de hogy mégse tűnj ribancosnak akkor csak egy kicsit mutasd meg magad például egy olyan ruhával ami kihangsúlyozza a dekoltázsodat de a lábadat térdig eltakarja. vagy válassz teljesen testre simuló ruhát nem muszáj mindig az hogy ki legyen vágva vagy hogy miniszoknya legyen az is szexi hogyha teljesen kiadja az alakodat és ilyen alkalomra mindenképpen valami dögös színt válassz pl:pirosat. és az is jó ha alá egy új szexis fehérneműt veszel fel olyat amilyet a párod még nem látott rajtad.fontos az összhatás is hogy milyen a hajad és a sminked.az arcodon hangsúlyozd ki a szemed vagy az ajkaidat de egyszerre a kettőt semmikép.ha mindent a ruhát a sminket és a frizurát is összhangba hozod akkor a párod el fog ájulni tőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!