Lányok, Randi ügy! Sminkek, tippek segistég?! (többlent)
Sziasztok! hát arról lene szó hogy találkozok egy irtó helyes pasival..és nemtudom mien sminket csináljak.kék a szemem..de csak nagyon trmészetes hatásút szeretnék!
valamint..nemnagyon randiztam még uj vagyok a dologban..témák?mit kell csinálni?.:$
segitsetek!
15/L
A legfontosabb, hogy légy önmagad és légy természetes.
Légy érdeklődő, még akkor is, ha kicsit más dolgok is érdeklik mint téged.
A sminket úgy válaszd, hogy harmóniában legyen a pulcsival pl amit viselni fogsz.
Pl. ha barna, akkor lehetne egy halvány arany alap, egy kis barnával kívül leárnyalva.
Szerintem ne vidd túlzásba, főleg, ha eddig nem is sminkelted magad. Max szempillaspirál vagy esetleg pluszba még egy kis szemceruza, de szerintem ez sem szükséges.
A témák meg majd jönnek magától. :) Próbálj természetes lenni és ne izgulj, gondolj arra, ő is ugyanúgy izgul.
Egyébként kérdezgesd a hobbijairól pl.
18/L
Szerintem ha egyébként nem sminkeled magad, ne erőlködj ezzel, hiszen szokatlan lesz, elkened stb. Ráadásul a srác valószínűleg rád kíváncsi, nem arra, hogy mennyi smink van rajtad.
Elég az is, ha feldobsz alapozót, szempillaspirált, csillogós labellot (azért nem szájfényt írtam, mert ilyen szeles időben a labello sztem praktikusabb).
Ha pedig úgy hétköznapokra is szoktál sminkelni, akkor sem kell semmi extra, vagy szokatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!