Mért van ez? (többlent) fiúk, lányok mindenkihez szól
Figyelt kérdés
Az a problémám ,hogy én személy szerint sokkal jobban érzem magam smink , menő cuccok,és vasalt haj nélkül.De a mai világban erre rávagyunk "kényszerítve"..14 éves vagyok és anyira már ragaszkodom ezekhez hogy nélkülük borzasztónak érzem magam.azaz csúnyának..nagyon:S valami vélemények?H tudnám "szépnak" érezni magam ezek nélkül?hanagyonmuszáj képet is küldök:) csak elvagyok keseredve:(
2011. jún. 20. 22:43
1/9 anonim válasza:
küldj képet!
de szerintem nem gáz végre egy természetes lány aki nem játsza meg az eszét és nincs több kiló ''vakolat'' rajta hidd el ezt a fiúk pár év múlva értékelni fogják. ha valaki szép az smink nélkül is szép ha meg nem akkor a sminkse segithet rajta :D fel a fejjel :D emiatt ne legyél szomorú
2011. jún. 20. 22:49
2/9 anonim válasza:
én teljesen egyet értek veled..én 17 vagyok...de a suliba nem megyek be ugy h ne húzzam ki a szemet, és ne rakjak fel egy kis szemhéjpúdert, és természetesen vasalom a hajamat is...ami ugye törik, pedig én szeretnék hosszú hajad..de végre itt a nyár.és eldöntöttem, hogy csak akkor vasalok hajat, vagy sminkelek, ha valami fontos helyre megyek, pl koncert,v barátnők..szóval én is utálom ezt a helyzetet, de próbálok változtatni.sok sikert
2011. jún. 20. 22:54
3/9 anonim válasza:
én is így vok vele :S nincs élet hajvasaló/smink nélkül :D már is a suliba is sminken jártam,annyira csúnyának éreztem magam ;$ de nem sokat! és te se vidd túlzásba ;D
2011. jún. 20. 22:56
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm amiket irtatok!:D n nagyon utálom h ezek a dolgok nélkül már "kinéznek"..az osztálytársaim mindenki.:/ és emiatt néha ugyérzem h akkor vagyok csak szép,vagy elviselhető ha smink van rajtam menő rucik meg mindenféle.. kép is csak egy összeszerkesztet van smink meg kivasalt haj nélkül..
2011. jún. 20. 22:57
5/9 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok:( (hajban voltam:D)
Az elmúlt 2 évben nem volt olyan nap, amikor úgy mentem suliba, hogy nem csináltam volna vmit a hajammal. (vasalás, formázás) De nagyon töredezni kezdett, meg untam, és időigényes is volt, szal erőt vettem magamon és csak úgy "sima"(semmi formázás, vasalás) hajjal mentem az utolsó napokban és nem történt semmi.xD Tudom hülyeség, de nekem ez nagy előrelépés, és remélem, hogy minden másban merek majd változtatni.
Szerintem te is próbáld meg a smink és hajvasalás nélkül, hidd el nekem, anélkül is lehet valaki gyönyörű ;)
2011. jún. 20. 23:52
6/9 anonim válasza:
Nem értem, ki kényszerít rá? Persze, hogy nem mackó alsóban kell iskolába járni, de ettől függetlenül lehet ízlésesen öltözködni úgy is, hogy nem követed a divatot.
2011. jún. 21. 07:42
7/9 anonim válasza:
a hajvasalásra mégis miért lennétek rákényszerítve???:D ugyanmár..ez szánalmas,mint egy nagy birka csorda:D
nem értem az egészet...egy hullámos,göndör haj is lehet legalább olyan szép mint egy szög egyenes.sőt talán szebb is mivel nem töredezik szét a vasalótól:D talán azért van majdnem derékig érő dús hajam:D
2011. jún. 21. 14:20
8/9 anonim válasza:
Ha szóba kerülnek ilyen szépészeti dolgok lányokkal, akkor én próbálom meggyőzni őket arról például, hogy ha nem vasalnák be a hajukat, akkor még jobban is néznének ki, és természetesebben, de hát rám tojik mindegyik. :D
2011. jún. 22. 11:16
9/9 anonim válasza:
Kapard le a vakolatot az arcodról és mosolyogj természetesen és gúnyosan a vakolt arcúak képébe, és ha szívózni kezdenek olvass be nekik, és egyből nem fognak a smink hiány miatt zavarni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!