Valaki segítene ezt lefordítani? Kiakarom probálni de nemértem. :S (többlent. )
2010. dec. 29. 14:39
2/12 anonim válasza:
Ezt én is megcsinálom :) Muszáj szerintetek biotej?
3/12 anonim válasza:
Mondta, hogy akármilyen tejet használhatsz, a zsírosság sem számít...szerintem is jó ötlet:)
4/12 anonim válasza:
Most próbáltam ki. Hát egy pohár bánja. xD
5/12 anonim válasza:
2. vagyok. Én is most próbáltam ki. Elsőre nem sikerült, mert véletlenül 20 mp-re tettem be a mikróba és nem 10re és úgy nézet ki, mint valami piskóta. 2x-ra már 13 mp-re tettem és egész jó lett. Fel is tettem. Épp most szárad. Kíváncsi vagyok, hogy fogom leszedni :D
Egy kicsit darabkás lett mondjuk. Lehet, hogy tényleg elég az a 10 mp. Azt hittem, hogy az kevés lesz.
6/12 A kérdező kommentje:
na énis kiprobálom.:D de izééé mennyi zselatin kelll?:O
2010. dec. 29. 20:40
7/12 anonim válasza:
csináld, ahogy a csaj. kb annyi mennyiséggel...
8/12 A kérdező kommentje:
na felraktam(:
kiváncsi leszek az eredményre..:DD
2010. dec. 29. 20:54
10/12 A kérdező kommentje:
huhu.:D jobban mint vártam..nemteljesen egyenletsen jött le,tehát nem egybe,kicsit szétszakadt..de szerintem látvbányosan kiszedte! ajánlom mindenkinek.:DD
2010. dec. 29. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!