Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasalót de milyet? (többlen...

Hajvasalót de milyet? (többlent. )

Figyelt kérdés
Karira hajvasalót szeretnék kérni,de olyat ami jóvolna ha nem roncsolná nagyon szét a hajam..ár "nemnagyon" számít.és irjatok termékeket és tapasztalatokat!(:
2010. dec. 1. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Babyliss hajvasalók váltak be...
2010. dec. 1. 21:15
 2/10 anonim válasza:

Szia!

Nekem volt Babyliss régen de az nagyon rossz volt,olyat ne vegyél szerintem!

Nekem már évek óta Remington márkájú hajvasalóm van és nagyon jó,egyrészt mert gyönyörűen ki t udod húzni vele a hajad,másrészt évekig bírja!Nézd meg a Média Marktban!

Ja és ha sok a hajad akkor ne vékonyat vegyél,mert akkor kb. 1 óra alatt lesz meg a hajegyenesítés!:)

2010. dec. 1. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezt a hármat ajánlották nekem, én a wet2straight-et választottam.

A fodrászom a remingtonra esküszik, most is azt használok, de sajnos lekopott a teflon bevonat(ne hagyjátok, hogy az öcsétek a ti vasalótokat használja)

Most pedig várom a karácsonyt, hogy megkapjam az új vasalóm:)

2010. dec. 1. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
REMINGTON!de abból sem mind1 hogy melyik!!tegnap láttam egyet ami 25 ezer forint volt,a nevét már nem tudom,az biztos annyira nem roncsolja a hajat,lehet állítani hogy milyen hajat szeretnél vele vasalni.
2010. dec. 2. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Milyen, és mennyi hajad van?

Vékonyszálú? Kb dupla annyi, mint egy normális embernek? Hajlamos az elektrosztatikus feltöltődésre?

[amúgy szerintem is a Remington a legjobb]

Ha vékonyszálú akkor kb mind1, hogy milyet veszel, a lényeg, hogy ne vasald naponta a hajadat, és ne a max. fokozaton [bár ez amúgy is alapszabály... igaz, nekem vékonyszálú hajam van, 230fokon vasalom, de kb havonta 1x, meg nekem muszáj, mert rengeteg hajam van, így is 1 órán keresztül vasalgatom [ha csak nem szárítom be "egyenes"re]

Ha nagyon-nagyon sok hajad van, akkor szerintem is olyat válassz, aminek vastag simítólapjai vannak, gyorsabban megleszel vele [mint mondom...enyémnek vékony lapjai vannak [remington s1051] és 1 óráig szoktam vasalni]

Ilyen hajvasalók pl: [link]

[link]

Ha a hajad elektrosztatikusan feltöltődik [összevissza szálldosnak a szálak, meg olyan "hülyén" áll a hajad], akkor azokat a hajvasalókat, amiket a 3. válaszoló ajánlott, nem ajánlanám, mivel azoktól ugyanúgy szállni fog a hajad [de ha normális hajad van, akkor azok is jók].

Ilyenkor az a legfontosabb, hogy turmalin bevonat legyen a hajvasalódon, attól nem száll majd a hajad [az enyémen van, és egyáltalán nem száll, hanem rendesen áll a hajam-ezt imádom benne. Persze amikor Imetec Bellissima b25-tel volt vasalva a hajam [amin nincs turmalin], akkor meg összevissza szálldosott a hajam]

Ilyen hajvasalók pl:

[link] [ilyen az enyém]

[link]

[link]

Ha tapasztalatot is szeretnél hallani:

Mint írtam, nekem a Remington s1051-essel, Imetec Bellissima B25-össel, és valami olyan hajvasalóval volt már dolgom, aminek nem emlékszem a nevére [nem valami nagy márka volt].

A Bellissima nem tetszett, mert szálldosott tőle a hajam továbbra is, és reggel vasalták a hajam [méghozzá fodrász!], estére pedig már göndör volt.

A Remingtonomat szeretem, mert a következő hajmosásig egyenes tőle a hajam [heti 1x mosok hajat, pénteken, szombaton, vagy vasárnap], de volt már, hogy 2 hétig nem mostam hajat, és végig tartotta a simaságot.

Persze, nem volt totál 1enes, de szerintem ennél az is közrejátszik/közrejátszott, hogy összegumizott hajjal alszom [vagy 4 hajgumival fogom össze a hajam ["fokonként"], vagy befonom [1 vagy 2 copfba], úgyhogy az behullámosítja, bár engem ez különösebben nem is érdekel, mivel nekem az a lényeg, hogy ne szálljon a hajam, és ne legyen annyira göndör, mint amilyen igazából.

2010. dec. 2. 17:54
 6/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

Bocs a kisregényért :D

2010. dec. 2. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.

Még hozzá teszem, hogy régebben gyakrabban vasalgattam a hajam [heti 1x xD-tudom, valaki naponta 3x kivasalja, de szerintem az már beteges], kicsit töredezett a hajam, ami természetes, mert azért kétszázakárhányfok az nem valami jó a hajadnak... Hiába mondja valaki, hogy nem törte egyáltalán a haját a hajvasló, lehetetlen, hogy így legyen, hiába használ ilyen meg amolyan csodakencét. [bár én is használok hajvasalás előtt, de tudom, hogy attól még törni fog a hajam, csak hátha kevésbé].

Aztán ráuntam, mert az az 1 óra kicsit sok, nyáron totál leszoktam róla, rendbe is jött a hajam, picikét sem volt eltörve, pedig nem voltam fodrásznál... [2010januárban vettem a hajvasalóm, fodrásznál utoljára hajatvágatni 2009 decemberében voltam, otthon pedig nem próbálgatom meg elcs.szni a hajam :D]

Most szeptemberben újra elkezdtem, mert ugye suli, de 2hete volt utoljára kivasalva a hajam, szóval mostanában olyan havi 1x-2x vasalom ki a hajam, de most szombaton fél óra alatt egész egyenesre sikerült beszárítanom a hajam, igaz, szállt tőle, de összefogtam pár órára hajgumival, másnap már normálisan nézett ki] úgyhogy próbálom kicsit hanyagolni ezt a hajvasalást.

2010. dec. 2. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Én olyat tudok ajánlani, amit NE...philips.

Anyum munkahelye szállít az ország egész területére, és volt "szerencsém" kipróbálni pár típust...amilyen jók a hajszárítók, legalább olyan rosszak a hajvasalók. Legalábbis nekem nem jöttek be, unokahúgomnak viszont szépen kivasalja...de nem ez a lényeg.

Amit már előttem sokan írtak, Remington.

2010. dec. 3. 01:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is remington S1051 van és szépen kivasalja a haja pedig sok van és göndör is szóval nemtudom ki volt az aki azt irta h 1 óránát vasalja és még akkor sem jó:D

én 5 perc alatt megcsinálom pedig az én hajam nagyon gyorsan visszagöndörödött mindegyik hajvasalás után de evvel a hajvasalóval ha kivasalom egyenes lesz.

2010. dec. 3. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Az vagyok aki a kisregényt írta.

Nekem tényleg 1 óráig tart vele kivasalnom. Ha előtte nem szárítom be hullámosra/egyenesre, akkor nagyon-nagyon göndör a hajam, és kb 3x annyira dús hajam van [vagyis több] mint egy normális embernek, +nagyon vékonyszálú is :S

Fodrászatban 2en vasalták egyszerre a hajam, és nekik másfél óráig tartott :D Szóval ehhez képest én még profi vagyok xD

2010. dec. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!