Mértvan az hogy többnek (olykor sokkal többnek) néznek mint ahány éves vagyok? (többlent. )
Bocsi a hülye kérdésért,de én nemértem az embereket..13éves vagyok,és aztmondják,nem annyinak nézek ki mint ahány éves vagyok..én ezt nemértem,magamra ránézek akkor nemtdnm többnek elképzelni magamról..nemis akarok többnek kinézni..pedig nem járok nagyon kihívó öltözékben sem..igaz divatosan öltözök,és sokan mondják h 13 évesen ne törödjek ezzel..de igen én törődök..néha-néha vasalom a hajam...sminket abszolút nem hordok..akkor mitől van ez?
Szeretek melegítőbe lenni,olykor így megyek kutyátsétáltatni ,futni stb..mégis sokan "megbámúlnak".:O
én aztse mondom ,hogy én vagyok a világszépe..egpizmust félretéve nem vagyok csúnya..de akkoriis..eléggé nemértem ezt a dolgot.:S ti h vagytok vle?
Hát,tulajdonképpen nem zavar,csak furcsálom.:)
na..keresek akkor 1 képet:D de csak ha többen kérik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!