Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mértvan az hogy többnek...

Mértvan az hogy többnek (olykor sokkal többnek) néznek mint ahány éves vagyok? (többlent. )

Figyelt kérdés

Bocsi a hülye kérdésért,de én nemértem az embereket..13éves vagyok,és aztmondják,nem annyinak nézek ki mint ahány éves vagyok..én ezt nemértem,magamra ránézek akkor nemtdnm többnek elképzelni magamról..nemis akarok többnek kinézni..pedig nem járok nagyon kihívó öltözékben sem..igaz divatosan öltözök,és sokan mondják h 13 évesen ne törödjek ezzel..de igen én törődök..néha-néha vasalom a hajam...sminket abszolút nem hordok..akkor mitől van ez?

Szeretek melegítőbe lenni,olykor így megyek kutyátsétáltatni ,futni stb..mégis sokan "megbámúlnak".:O

én aztse mondom ,hogy én vagyok a világszépe..egpizmust félretéve nem vagyok csúnya..de akkoriis..eléggé nemértem ezt a dolgot.:S ti h vagytok vle?

2011. jan. 30. 15:09
 1/7 A kérdező kommentje:
*egoizmust
2011. jan. 30. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert már kialakult a nőiességed nagy része, gondolom szebb is az alakod mint a kortársaidnak. Nomeg az arcod is biztosan szebb... Esetleg egy kép? :D
2011. jan. 30. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, talán egyszerűen tényleg többnek nézel ki, és ha igen, mi baj van ebben? :) Nemhogy örülnél neki :P
2011. jan. 30. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát,tulajdonképpen nem zavar,csak furcsálom.:)

na..keresek akkor 1 képet:D de csak ha többen kérik.:)

2011. jan. 30. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
15:19-es válaszoló vagyok, én is gondoltam rá hogy kérjek egy képet :) :p
2011. jan. 30. 15:50
 6/7 anonim válasza:
Az, hogy többnek néznek, mint ami vagy, a viselkedésedtől is függhet. De, ha esetleg mutatnál képet, megmondanám, hogy mitől van.
2011. jan. 30. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Képet! :)
2011. jan. 30. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!