Mit csináljak hogy többnek nézek ki? (Lent)
12 éves vagyok,kb 14 évesnek akarok látszani
milyen ruhát kell felvenni?
meg a karom nagyon vékony.:(mit tudtok ajánlani?
milyen hajam legyen?(Forma stb)
mit egyek h egy picit nagyobb legyek vagy valami ilyesmi.
Ha bármi ötlet van amit nem írtam fel légyszives írjátok meg=)
-tanulj meg írni
-nézz ki annyinak amennyi vagy
:D
nem olyan egyszerű többnek látszani ám. Van, aki 12 évesen 16nak néz ki, és van 16 éves aki 12-nek. Ezt lehetetlen szabályozni...
Viszont ha tényleg 14nek akarsz látszani, akkor javaslom hogy legyen emo hajad, k.rvás ruháid, meg tömd ki a ruhád elöl-hátul.
meg is vagyunk
Hordj nőiesebb ruhákat. Olyan fölsőket amik kiemelik a melled. Már ha van. :) Szoknyákat hordj inkább. Nyakláncot, fülbevalót is bátran. Kicsi sminket is tehetsz fel de ne vidd túlzásba, mert az undorító. Max szempillaspirál meg egy kis szájfény. De az se ilyen ribis színbe. :]
De nemértem, hogy mért akarsz többnek látszani..:(
Fekete haj öregit állitólag,mondjuk nekem fekete a hajam,de még senki se mondta,hogy öregitenne,na mind1.Ruhákat nőieseket,divatosakat hordj.Magassarkú cipő.Esetleg smink,de ne csodálkozz,ha ki fognak röhögni amiért 12 évesen "nagylánynak" akarsz kinézni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!