Viszont egy kis sportolás sosem árt, ha más miatt nem legalább az állóképesség miatt!
Üdv
2011. ápr. 26. 18:57
2/21 anonim válasza:
Nem kell fogynod csinos vagy!! :) Ha elégedetlen vagy magaddal, akkor sportolj, sportolj, sportolj... Így majd a lelked is megnyugszik, hogy teszel azért, hogy jobban nézz ki, és persze jobban is fogod magad érezni a bőrödben.
2011. ápr. 26. 18:58
3/21 anonim válasza:
Inkább a konyhában rakjál rendet! :D
2011. ápr. 26. 19:00
4/21 anonim válasza:
bocsi de,szerintem nem vagy csinos!formátlan vagy, nincs melled nincs segged...ez van:S
2011. ápr. 26. 19:01
5/21 anonim válasza:
Nem vagy kövér egyáltalán!!! De fogyhatsz egy kicsit, ha nagyon szeretnél.
2011. ápr. 26. 19:04
6/21 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy van feneked, nem vagy lapos... Viszont abba biztos vagyok, ha ennél nagyobb feneked lenne a képen, akkor azért szólnának meg, mert nagy és le kéne fogynod.
A melléről meg nem igazán tehet szerencsétlen, hogy ekkora neki. Az is lehet, hogy csak előnytelen ez a felső, és nem emeli ki annyira...
2011. ápr. 26. 19:09
7/21 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok és 46 kg és az utcán olyan megjegyzéseket kapok, hogy "úristen hogy nézz ki ez??" "ez iszonyú sovány"...
Milyen a ruhaméreted? Hol szoktál vásárolni és ott milyen számot veszel?
2011. ápr. 26. 19:09
8/21 anonim válasza:
ferike86-tal értek egyet...sportolás és lesz valami normális alakod
2011. ápr. 26. 19:10
9/21 anonim válasza:
Én picit többnek néztelek, kb. 53 kg-nak, de ez csak a sport hiánya miatt van ám!
Pl. a karon puha, kicsit zsíros, és ott az a kis hónalj háj a top pántjánál. Nem vészes, sportolj!
2011. ápr. 26. 19:18
10/21 anonim válasza:
már ne is haragudj de ekkora seggel 49 kiló...napersze....sztem elmérted magad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!