Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyire gáz hogy 32 éves létemre 17-nek, max.18-nak nézek ki? (nagyon tini arcom van), és nem is érzem többnek magamat 18-nál.
Szia!
Dehogy vagy lúzer!
Figyelj, ne a tobbiek miatt legyél boldog, hanem magad miatt! Saját magad miatt változz meg vagy saját magad miatt legyél olyan, amilyen vagy. És mi van akkor ha szuz vagy? Ez már társadalmi itélopont? Az már nem is ember aki szuz, vagy mi? Ezen semmi szégyen nincs hidd el, inkább érezd magad fiatalnak ameddig lehet :)
Ne hallgass az elsőre, hülyeségeket ír. Senkinek nem ismerhetjük az életútját, és egyáltalán semmi közünk ahhoz, hogy miért vagy még szűz.
Szerintem furcsa, ha ilyen kis kölyökképed van, de semmiképp nem hátrány:) Én például szeretem a kisfiús fiúkat, ha kellően vadak belül. Akikre ránézel, és azt hiszed, mennyire ártatlanok, aztán dehogyis. Szóval szerintem egyáltalán nem hátrány, egy 20-25 éves lány örül is neki, esetleg korodbeli nőknél lehet kisebb probléma, míg a környezetük suttog, hogy hány éves vagy. De aztán ha már mindenki tudja, akkor kit érdekel, hogy fiatalabbnak nézel ki?!
Hidd el, egy csomóan örülnének neki, tök előnyös helyzetben vagy, 50 éves korodban meg majd 30-nak nézel ki. Sokan cserélnének veled.
Remélem tudtam segíteni, kívánom, hogy találd meg a boldogságot!
20/L
Igazán jól esik jó dolgokat olvasni.
Szeretem ha nem könyvelnek el rögtön mindenféle lúzernek.
Szia!Egyáltalán nem baj, hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál,de ha téged zavar akkor csinálhatnál magadnak olyan szakállt,bajuszt, ami öregíti az arcodat.
Ez nem hátrány a lányoknál, mert sok lány szereti a fiatalabb kinézetű pasikat.És az sem baj, hogy szűz vagy még, sokan vannak ezzel így, egyáltalán nem baj,egyszer mindennek eljön az idege.:)
Nemhogy zavar hogy 17 körülinek nézek ki,hanem tetszik a dolog.
Sosem éreztem magamat úgy hogy már úgymond korosodom,vagy öregszem.
Nekem nagyon bejön ez a kinézet,élvezem hogy totál fiatal az arcom,és simán tizenévesnek érzem magamat minden téren,nem vagyok egy nagyon komoly ember,persze ha olyan a szituáció akkor igen,de alapból nem érzem magamon a 32 évet,hála Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!