Ez így gáz lenne? Ez nem fura? Mennyire zavaró? Nem átlag helyre venném, hanem randi.
Csak fekete melltartóm , mindenképp abban kell lennem.
De ha fehér nadrágot húzok, akkor ahhoz fehér bugyi kell.
Lehetőségek:
1. Menjél gyorsan, vegyél egy fehér melltartót.
2. Ne kerülj olyan helyzetbe, hogy lássa...
3. Ha olyan helyzetbe kerülsz, csináld úgy, hogy ne érdekelje a színe... :)
4. Legyen mindkettő szexi... a pasikat baromira nem izgatja, hogy megy e egymáshoz a bugyi-melltartó, ha amúgy tök szexi mind a kettő...
Kösz a válaszokat.
Kedves első...ha ennyire egyszerű lenne, meg sem kérdzetem volna.
de:
A: nincs pénzem most uj melltartóra - ez nekem kb 7 ezer forint Akkor már vennék valami új andrágot is , de nincs.
B: méretem miatt - mert nagy és körben kisebb, ergo nem átlag- rendelni kell, ami 2-3 hét kb.
Tegnap felpróbáltam anyum egy szoknyáját, és most jó rám,de nekem az meg olyan izé...
a: meztelennek érzem magam
b: összeér a combom, és ha összetapad melegben, akkor ugye fáj is, kellemetlen...
Szex nem tudom lesz-e, valami más lehet- nekem belefér, nem vagyok már kamaszlányka, hogy azon törjem a buksim, hogy meddig várjak. ( Tapasztalatom szerint a várakozással sem lettem előrébb, az h mit akar a pasi nem ettől függ - ött eddig legalább is, ahogy ismerem nála sem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!