13-14-15 éves lányok milyen a stílusotok?
Rocker
Hát, nézzük :
Szeretem a szaggatott, bő farmereket, farmer térdgatyákat. Általában fekete, kék, szürke, piros pólót húzok, erre farmerdzseki, vagy zipzáros felső. Nyáron sarut húzok, tavasszal/ősszel sportcipőt, télen jó vastag, meleg bakancsot. Ezen kívül van még egy acélbetétesem is, amit esőben,rossz időben, koncertre veszek fel.
A hajam tarkóig ér, ritkított, sötétbarna, természetes.
165cm/63 kg
barna szemem van
Alkatomra mondhatnánk, hogy homokóra.
rock, metál, néha egy kis klasszikus zene is becsúszik
15/l
14/L vagyok :)
ruhák: rózsaszín, lányos, néha szoknya
haj: hosszú, sötétszőke + szőke melír
173-174 cm, 50 kg, "vékonynak" mondanak de szerintem nem vagyok az
kék szem :)
zene: R&B, pop. De mostanában rákattantam a disco-house-electro típusra.
Magas vagyok kb 173:D és 60 kg esetleg picivel több vagyok.Stilusom egyedi.Néha nőies,néha soportos.Csak cső nacit hordok vagy eredeti adidas nacikat:D..
A hajam a hátam közepéig érd barna és a szemem meg feketés.Szeretem torna csukát,adidas cipőt,topánkát.A magasságomért ritkán veszek fel magassarkut.Általába rnb és pop-ot hallgatok de néha rockot is.Természetes a hajam nincs tetkóm,piercingem soha nem volt meg festve a hajam és a fülem töbször kifurva.Elég barátságos vidám emberke vagyok:D
15,l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!