LÁNYOK! Nektek milyen a stílusotok?
Milyen ruhában szerettek járni? Leginkább milyen stílusú ruhák töltik be a szekrényed?Cipők is jöhetnek:)
Nekem ilyen:
bocsi sok lett:D
Még a hajam is ilyen színű. Csak normálisabb ékszereket hordok. És nem, nem bakancs+szoknya.
14 éves vagyok, kb úgy öltözöm, mint minden velem egykorú, és sokan mondják nekem, hogy jól öltözködöm, meg jók a cuccaim. :)
Felsők: Mostanában rövidujjú, de ha hidegebb van, szivesen hordok kardigánt, kötött pulcsikat, sima pulcsikat. Szeretem a szép mintás felsőket, mint pl.: [link]
De az egyszerűbbek is bejönnek, pl.: [link] valami szép kis színes boleróval, vagy mellénnyel.
Nadrágok: Mindenképpen a csőnacit részesítem előnyben. Akár szakadt, akár egyszerű, szinte teljesen díszítés nélkül. Színekben általában szürke, fekete, sötétkék, és világoskék farmereket szoktam hordani. Tetszenek még a cicanacik is, de ha sportoláshoz kell, akkor általában trénernadrág van rajtam.
Cipők: Tornacipő a favorit, és a magasszárú sportcipők, meg úgy egyáltalán mindenféle sportcipő. :D
pl.: [link] , [link] , [link] , [link] , [link] , [link]
De mostanában a magassarkúakért is odavagyok!! :) Persze nem kell rögtön 10 centis sarokra gondolni, inkább úgy 3-5 cm. Pl.: [link]
[link] [ez feketében nagyon szép lenne szerintem *-*]
De a topánkákat is nagyon szeretem. :D Pl.: [link] [link]
Kiegészítők: Hát...nem mondhatnám, hogy nagyon odavagyok a bizsukért. :D Nálam ha ékszer, akkor ezüst. A fülemben is ezüstfülbevaló, nyakláncokat és karkötők is nagyrészt csak ezüstöt viszek, na meg egy kis műanyag karkötőt, amin rajta van a nevem. :) Nagynéha 1-2 bizsut is felveszek azért. Táskát azt max suliban látni rajtam, vagy zeneiskolában. xD [iskolatáska és oldaltáska] Sál az szerintem szép, de csak akkor van rajtam, ha hideg van, vagy ha eszembe jut, hogy a mostani öltözékemhez illene egy sál.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!