15,16 éves lányok! Milyen ruhákban jártok általában, milyen a stílusotok? Miből áll a sminketek? Milyen a hajatok? (légyszi minnél többen írjatok)
Festve van a hajatok,ha igen,milyenre?Mi a kedvenc összeállításotok?Lakkozzátok a körmötöket,milyen színre?Hány fülbevaló van a fületekben?
A kérdések nagy része suli és sulin kívülről szól.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
Általában egy répa gatya és egy póló felé +fülbevaló+nyaklánc+néha karkötő cipőt azt évszaknak megfelelően télen általában 3 csizmát hordok: 1 bokacsizma aminek van sarka 2 bokacsizmától nagyobb aminek nincs sarka 3 nagyon hosszú kb. térdig érő csizma
Tavasszal Ősszel: sportcipő
Nyáron:szandál, platformos,balerina, esetleg papucs
A sminkem suliba:alapozó néha púder is és szempillaspirál néha szemceruza is
a hajam általában egyenes kivan vasalva mellemig ér dee van amikor egy laza kontyba összefogom vagy csak simán lófarokba
nincs festve a hajam körmöm suliba nem festem (nem festhetem :\)
Nincs festve a hajam, általában összegumizom, a frufrum néha elcsatolom.
Kedvenc összeállításom: tornacipő (semmiképp sem márkás), enyhén trapézszárú farmer, fehér trikó, barna-fehér ing, meg valamilyen kendő a nyakamban.
Fülbevalóm nincs, csak egy fehér gemkapocs a bal fülemben.
Miiiindenféle színre szoktam lakkozni a körmeimet, nagyon szeretem a rikító lakkokat például. :D Bár mostanában a natúrabb színekhez van kedvem.
A smink változó, fix az alapozó, púder, korrektor és spirál.
Mostanában kaptam egy gyönyörűséges rúzst, amikor azt használom, a szememen csak spirál van. Néha a szememre helyezem a hangsúlyt, szemceruzával/tussal.
:)
Én 16 éves vagyok, és ne hallgass rám.
A sminkem hétköznap is nagyon hivalkodó, és túl sok. Soha ne felejtsd el, hogy a kevesebb, több. Én már két smink tanfolyamot is elvégeztem, imádom ezt csinálni. Azért festem ki magam, mert imádok sminkelni, és nem azért, hogy jobban nézzek ki. A hajam hamvas sötét barna, eredeti, soha nem festeném, a bőrömnek egészséges barna színe van, talán kicsit túl barna, a szemem is barna. Mindenki azt mondja, a barna szeműek natúr színekkel fessenek, én ennek ellenére mindig zöldet, sárgát, rózsaszínt, vagy világos kéket használok. A szemzugba mindig fehér szemhéjpúdert teszek, ott fehér szemceruzával ki is húzom a szemhéjam feléig, a másik felén pedig fekete szemceruzát viszek végig. Ha a ruhákról van szó, mindig szűk világos. vagy nagyon sötét farmer van rajtam, és magassarkú kizárólag szürke, fekete, fehér színben. Fölül hosszú nagy zsebes pulcsi, szintén vagy szürke, vagy fekete vagy fehér.
Utolsó vagyok. :-)
A hajamat mindig kivasalom, de minden hónapban vágunk is belőle, hogy ne menjen tönkre. Van, hogy nagyon erősre begöndörítem, de ez ritka, mindig szabadon lóg. A körmöm mindig fehér francia, mandula alakúra van reszelve. A fülemben mindig ezüst karika fülbevaló van. Ha iskolán kívül vagyok, szinte minden ugyan így van, kivéve, hogy akkor többnyire nem festem magam. Mert hiába szeretek annyira sminkelni, a szabadidőmet a barátommal töltöm, és Vele lenni sokkal jobb, mint a tükör előtt szépítkezni, ugyan akkor ha elvisz valahova, kifestem magam, ne érezze úgy, hogy az iskolának szép akarok lenni, neki pedig nem.
-nőies ruhákat hordok
-feketével kihúzom a szemem alul+ spirál (nem szeretem ha nagyon látszik a smink)
-vállig érő a hajam néha kivasalom vagy begöndörítem
-igen festve van: lilás vöröses (elég sötét)
-igen lakkozom: vagy csak átlátszóval vagy franciára :)
-1 fülbevaló van
15L
Általában csőnadrágban járok, valami sötét pólóban és tornacipőben, vagy néha bakancsban.
Smink: korrektor, szemceruza, szempillaspirál, szájfény.
Hajam: barna, vállig érő, egyenes.
I'm not weird.
I'm just limited edition! :D
Csőgatya+Póló(sötétebb szinű ruhákat hordok mindig)
2 csizmám van:1 lila bokacsizma,és 1 barna hosszabb szárú(egyik se kopogós)
Nem sminkelek,max.nivea angel star labello,mert ki van száradva a szám :/
Hajam:Mondanom se kell h.nincs festve(17.szülinapomon lesz)Néha kivasalom,amúgy aranybarna hajam van
Fülbi nincs,de nem sokára lesz :)
11L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!