Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15,16 éves lányok! Milyen...

15,16 éves lányok! Milyen ruhákban jártok általában, milyen a stílusotok? Miből áll a sminketek? Milyen a hajatok? (légyszi minnél többen írjatok)

Figyelt kérdés

Festve van a hajatok,ha igen,milyenre?Mi a kedvenc összeállításotok?Lakkozzátok a körmötöket,milyen színre?Hány fülbevaló van a fületekben?

A kérdések nagy része suli és sulin kívülről szól.

A válaszokat előre is köszönöm. :)

2011. febr. 24. 13:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Farmer+mintás pólók+valamilyen pulcsi/kardigán+télen csizma(van egy bokacsizmám,ami szürke,van egy kis sarka és van egy hosszú szárú csizmám,ami fekete és nincs sarka),tavasszal és ősszel balerinacipő,tornacipő,szandál,nyáron papucs.

Nem festem se a hajam,se a körmöm és a hajam általában kiengedve/felfogva/hajráffal(nem vasalom/göndörítem)

1-1 lyuk van a a fülemben és szoktam benne cserélgetni a fülbevalót.

13/l (bocsi,hogy válaszoltam)

2011. febr. 27. 10:10
 12/24 anonim ***** válasza:

Haj: feketére és néha egy csíkban kékre van festve. oldalra fésült frufru. kicsit emós beütés, de nem vagyok az!

Ruha: csőnadrág mindig minden körülmények között.:D cipő deszkás vagy tornacipő(DC, Converse, Devergo). felül mostmár gyakran színes ruházat, általában kék vagy lila, de szeretem a fekete cuccokat is.

Smink: fekete szemhéjtussal kihúzva, esetleg pluszban valami olyan szín ami illik a ruhámhoz. néha nagy fekete emós szemek... esetleg olyan, hogy egy élénkpiros vagy sötétlila rúzs és semmi más..:)

Köröm: hááát ritkán, de akkor kék, lila vagy fekete.

Fülbevaló: egy és általában az sem látszik, mert a hajam takarja..xD

az iskola miatt nem változtatok a stílusomon, nem érdekel ki mit gondol, ez vagyok én, de szerencsére olyan suliba járok, hogy ez nem is gond.

2011. febr. 27. 11:14
 13/24 anonim ***** válasza:

Ruhák: csőgatya (de nem ilyen extra szűk), nyáron rövidgatya (farmer, vagy fehér), sportcipő, télen lapos talpú magas szárú csizma, nyáron papucs, vagy topánka, mindig rövid ujjú és ujjatlan pólókat hordok (télen-nyáron), ezek inkább kicsit hosszabbak, vagyis a nagyon rövideket nem szeretem, egy kapucnis pulcsi, de van, hogy tavasszal (ősszel) a kabát alá nem veszek pulcsit, tehát akkor vagy vékony kabát, vagy pulcsi.

Fülbevalókat általában hordok, akkor színeseket, az egyik fülemben van 2 lyuk, a másikban 1.

Színes karkötőket szoktam hordani néha.

Nyakláncból van egy ezüstöm, amit a legjobb barátnőmmel vettünk.

A körmömet általában átlátszóval nyáron néha pirossal festem.

A hajam eredetileg szőke, bár nem olyan szép, én szeretnék bele melírokat, de anya nem engedi...

Smink: alapozó, korrektor (ugyanis nagyon durván karikásak a szemeim), szemceruza. Általában ennyi.

15/l

Ja még annyi, hogy nyáron ruhát is szoktam hordani. :)

2011. febr. 27. 11:40
 14/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

A hajam amúgy mellig érő enyhén tépett eredetileg egyenes, oldalt elválasztva, és nagyon sok hajam van, de én azt nem szeretem. :)

2011. febr. 27. 11:41
 15/24 anonim ***** válasza:

Imádom a leggingseket,a hosszú pólókat,a hosszú kadigánokat,a térdfölött érő lapos csizmákat de most h jön a tavas leakrom váltani rövidszárú fehér bőr converse-re.A hajama nem festem mivel szeretem a színét. Imádom a fülbevalókat.Sminkelni pedig csak annyit szoktam h alapozó,púder,szempillaspirál és szájfény.

15

2011. febr. 27. 12:14
 16/24 anonim ***** válasza:

szoros világos farmer csőnadrág.vagy feszes fölső egy minmális dekoltázzsal vagy pedig tunika mert azokat imádom. vagy fekete vagy valamilyen halvány színű a fölsőm mert nem bírom az erős színeket.fekete fodros öv vagy egy fekte ezüstös kör alakó szegecsekkel (nem a rock-os fazonú)vagyis egy kicsit az de ez nem az a hagyományos öv.

akkor sminknek szempillaspirál és a szemem szélső tövébe fekete szemcerka és elmaszatolom fekte szemhétpúderrel így nagyobbnak tűnik. alapozó helyett korrektort használok mert nincs olyan világos alapozó mint ami nekem kell.halvány rúzs és egy kis pirosító.soknak tűnik de nagyon szolíd.

a hajam nagyon sötétbarna eredetileg is majdnem fekte de tartós fekte hajszínezőt használok kb negyed év után lekopik de csak azért mert így szebb a kontraszt a kék szememhez.általában összefonom.szorosnak szoktam fonni de lazára hagyom a fejemen hogy előre jöjjön egy két tincs.néha rakok bele hajpántot vagy egy virágot. és hónaponta geyzser vagy 2x vasalom csak ha olyanom van.

és cípónek vagy fekte magassarkú vagy fekete bakkancs.

egy két halvány színű karkötő.fekete bogyós naklánc így szorosan a nyakamhoz(nem fa nyaklánc) meg egy hosszú ezüst színű a lánc kb valahogy mellközépig vagy épp mell alá érhet és egy kalidka a medállja amiben van egy madár.fülbevalómeg egy halvány rózsaszín gyöngy,de csak alkalmakkor veszem fel mert félek elhagyom.

ennyi.

2011. febr. 27. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:
ja és hosszúkörmöm van és festem vagy fekte vagy szürke vagy halványrózsaszínre. de néha máshogy is.
2011. febr. 27. 12:39
 18/24 anonim ***** válasza:

ja és csipke mindenek előtt :D:D

párkép:

tunikavagy ruha a gatya fölé:

ezen csak a cipő

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 27. 13:01
 19/24 anonim ***** válasza:

deszkáscipő, fekete vagy színes csőgatya, valami bővebb "fiúpóló", néha feszülős, bő "(rapper)pulcsi":D, kockás öv (ez ilyen védjegy rajtam már 2 és fél éve), hosszú, sajátkészítésű fülbevaló, aminek csak a végén van egy háromszög/kocka alakú gyöngy, tépett, egyenes, természetes szőke haj, smink nincs, nagyritkán korrektor, ha kell, esetleg fekete szempillaspirál, havonta 1x-2x

nem vagyok rapper, csak vékony vagyok, és felülre jó valami bő cucc.

15/L

2011. febr. 27. 13:09
 20/24 anonim ***** válasza:
13:09 vagyok:télen-nyáron így öltözök (no persze nyáron nincs pulcsim).
2011. febr. 27. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!