Lányok! Milyen az öltözködési stílusotok? Milyen ruhákat hordtok többnyire? Mi a kedvencetek?
Inkább nőiesebb, trendibb, sportosabb stb.?
Mik a kedvenc darabjaitok?
+nem,kor
Itt van pár hogy általában miket hordok:
1: sokszor szoktam ilyen bő pólókban lenne ilyen egyszerű semmi minta és alattam pedig farmer sort valamikor nagyobb poló ami teljesen eltakarja a sortot. Az ilyen egyszerűbb pólókat ilyen hosszú lógós nyakláncokkal szoktam hordani itt egy kép [link]
2: nagyon szeretem még az ilyen laza cucokat amik így lógank rajtam vagy nincs rajta sok minta meg csillóg dolgok ( egy kicsi jöhet,de több nem) ilyesmi szóval nem a kivágott tapadós ruhákat. általában kardigánt szoktam hordani hogy a pólóm is látszódjon. rengeteg csőnacim van de ilyen színesek (imádom a színeket)
Táska: általában ilyen nagyobb táskákat szoktam hordani nem ilyen őv táska méretűeket, mondjuk nincs annyi cuccom hogy ilyen nagy táska keljen de szerintem jól néznek ki (általában barna vagy fekete színűt hordok)
Ékszerek:még a karkötőket szeretem nagyon ha sok van a kezemen
Dísznek szoktam hordani: kalapokat,sapikat,sálakat.
és mindig van rajtam napszeműveg (pilóta vagy ray ban formájú). néha rakom bele a hajamba ha nem kell,de nem szeretem inkább rendes virágformájú hajpántokat rakok a hajamba vagy csatokkat. itt egy kép hogy kb miről beszélek
akármit veszek fel, mindig azt mondják rám, hogy füvezek, pedig én csak színesen öltözködöm és jó a kedvem :)) de szeretem a nőies cuccokat, szoknyamániás vagyok, és szeretem magamévá tenni a dolgaimat ( ez így hülyén hangzik) pl. pulcsikra rádobok vmi jó kis kiegészítőt, cipőre rávarrok vmit, egyedi meghökkentő kiegészítők, szeretem a romantikus ruhákat
tehát ilyen romantikusan-füvezős stílusom van
19/L
farmer csőnadrág az alap, valami egyszerűbb trikóval, pólóval
bőrkabátokat nagyon szeretem :)) meg a sarukat
táskából a nagyobb,pakolós fajtát,alkalomra a kisebb, kézben vihetőset :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!