1 nap 50 ml gucci parfümöt elhasználok. Sokan leszólnak ezért hogy az nagyon sok, meg lehülyéznek Szerintetek az tényleg sok? Ha igen akkor menyi a napi normál fújás?
Végre 1 normális ember.
Köszi a tanácsodat,de ez nem kamu kérdés..
Nem folyamatossan fújkálom magamat XD.
Reggel az elő harmadát,délbe a másodikat és este a harmadikat.
Nem fájdul meg az ujjad attól, hogy annyiszor lenyomod a fújókát? Mert nekem nagyon meg tud, 10-12 fújás után már érzem... (mondjuk én tisztítószert szoktam fújkálni, no nem magamra, hanem a csempére :D)
És szerintem is kamukérdés. :D Ráadásul még egy gagyi parfümből is sok(k) ennyit kifújni, nemhogy egy eredetiből, aminek az illata tényleg sokáig tart, és jóval töményebb... (nekem van egy "óccsó" avonos parfümöm, de ha reggel befújom magam vele, még este is érzem. pedig csak a fülem mögé fújok 1-et 1-et.)
parfümbefújási módszerek:
felfújod magad felé a levegőbe és alá állsz így rád pereg.
comb, térdhajlat, csukló, haj , dekoltázs, fül mögé sosem tesszük mert a. nyomot hagy a bőrön, idővel bebarnul ott a bőr, b. ott találkozik az eredeti testszagoddal, és nem érvényesül az illat. hajmosás után ha befújód még vizesen egy hétig is kitarthat. ha befújod a karkötődet akkor is érzik.
Utolsónak
Igazad van,most már belátom tényleg kevesebbet kéne fújnom magamra.
Csak tudod nem voltam nagyon járatos a parfümök használatában,viszont nagyon megtetszett az illata.
De most már vissza fogok venni a használatából
ez azt jelenti hogy havonta kb 400.000ft-ot költesz parfümökre?
ez azért jogi nonszensz.
már bocs én ha már 6-7 fújást nyomok magamra az sok, de hát te tudod, de sztem is kamukérdés, nem hiszem hogy valaki is beveszi ezt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!