Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 1 nap 50 ml gucci parfümöt...

1 nap 50 ml gucci parfümöt elhasználok. Sokan leszólnak ezért hogy az nagyon sok, meg lehülyéznek Szerintetek az tényleg sok? Ha igen akkor menyi a napi normál fújás?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 11:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Naaaaaaa, azért napi egy üveggel elhasználni... Max, ha folyamatosan fújkálod, de akármilyen jól bírod, ennyitől már mindenki rosszul lesz, mert azért töményen vegyi anyagok... Meg nekem is lehet nettó két millás fizum... igaz évente... Szóval nem kérdőjelezem meg a dolgot, de a mennyiséget igen. xD És ha tényleg ilyen nagymenő posztig eljutottál, invesztálj bele egy etikett-protokoll képzésbe is légyszi, mert elég alap dolgokkal nem állsz jól, úgy tűnik. Jobb helyeken elvárás. De csak egy tanács. És egyet nyakra, egyet csuklóra, egyet fül mögé bőven elég.
2010. aug. 9. 14:32
 22/31 A kérdező kommentje:

Végre 1 normális ember.

Köszi a tanácsodat,de ez nem kamu kérdés..

Nem folyamatossan fújkálom magamat XD.

Reggel az elő harmadát,délbe a másodikat és este a harmadikat.

2010. aug. 9. 14:42
 23/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem fájdul meg az ujjad attól, hogy annyiszor lenyomod a fújókát? Mert nekem nagyon meg tud, 10-12 fújás után már érzem... (mondjuk én tisztítószert szoktam fújkálni, no nem magamra, hanem a csempére :D)

És szerintem is kamukérdés. :D Ráadásul még egy gagyi parfümből is sok(k) ennyit kifújni, nemhogy egy eredetiből, aminek az illata tényleg sokáig tart, és jóval töményebb... (nekem van egy "óccsó" avonos parfümöm, de ha reggel befújom magam vele, még este is érzem. pedig csak a fülem mögé fújok 1-et 1-et.)

2010. aug. 9. 15:34
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

parfümbefújási módszerek:

felfújod magad felé a levegőbe és alá állsz így rád pereg.

comb, térdhajlat, csukló, haj , dekoltázs, fül mögé sosem tesszük mert a. nyomot hagy a bőrön, idővel bebarnul ott a bőr, b. ott találkozik az eredeti testszagoddal, és nem érvényesül az illat. hajmosás után ha befújód még vizesen egy hétig is kitarthat. ha befújod a karkötődet akkor is érzik.

2010. aug. 9. 16:09
 25/31 anonim ***** válasza:
85%
Fürödni kellene..
2010. aug. 9. 17:15
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
lol, utolsó :D
2010. aug. 9. 17:46
 27/31 anonim ***** válasza:
52%
szerintem inkább 5ml-re gondol!
2010. aug. 9. 19:19
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, nem akarok paraszt lenni, de ha már ennyien megszóltak, akkor lehet benne vmi. Persze lehetséges, hogy csak irigykednek, de inkább annak nagyobb a valószínűsége, hogy szinte kb. megfulladnak az illatfelkhőtől, ami beburkol, mert egy csomó ilyen ember mellett utazom pl. buszon, szval nem ritka... próbálj meg egy kicsivel kevesebbet fújni fokozatosan, hidd el, bőven elég ahhoz kevesebb fújás, hogy rajtad maradjon...
2010. aug. 9. 20:15
 29/31 A kérdező kommentje:

Utolsónak

Igazad van,most már belátom tényleg kevesebbet kéne fújnom magamra.

Csak tudod nem voltam nagyon járatos a parfümök használatában,viszont nagyon megtetszett az illata.

De most már vissza fogok venni a használatából

2010. aug. 9. 21:25
 30/31 anonim ***** válasza:

ez azt jelenti hogy havonta kb 400.000ft-ot költesz parfümökre?

ez azért jogi nonszensz.

már bocs én ha már 6-7 fújást nyomok magamra az sok, de hát te tudod, de sztem is kamukérdés, nem hiszem hogy valaki is beveszi ezt!!!

2010. dec. 6. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!