Milyen körömlakk lemosót ajánlanátok nekem ami leviszi a nagyon tartós körömlakkot? Mert egy lemosáshoz elhasználok egy tubust.
Szerintem valamit nagyon rosszul csinálsz. xD Sötét lakkokat meg külön vattával mosd le, mert különben két köröm után csak maszatolsz vele, és minden olyan lesz, mint amitől épp szabadulni szeretnél. :D
Valahol olvastam egy tippet: fogod a vattakorongot, 4 részre vágod, aránylag átitatod a löttyel (azért ne csöpögjön), és mindegyik körmödre ráteszel egy-egy ilyen darabot. Fél perc utn egy határozott mozdulattal lemosod (jól rányomod és végighúzod). Ha nem tökéletes, egy tiszta vattával még áttörölheted, ahol szükséges.
Igazából általában a legolcsóbb vackot szoktam venni. Ami mindenféle ápolást ígér, meg ilyenolyan olajakat tartalmaz, azok vackok. Az acetonos a legjobb hatásfokban, de a legtöbb, szimplán acetonmentes teljesen jó. :D Asszem most épp ebelin van, anyámnak meg coopos, annak nem tudom a fantázianevét. Mindkettő teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!