1 nap 50 ml gucci parfümöt elhasználok. Sokan leszólnak ezért hogy az nagyon sok, meg lehülyéznek Szerintetek az tényleg sok? Ha igen akkor menyi a napi normál fújás?
jézusom:O
3 fújás elég reggel
aztán ha nem elég tartós,akkor újrafújod délben,megint hármat
és aztán négy körül.
Hogy bírnak veled egy légtérben lenni mások? :)
Bizony, hogy sok! Az első írja jól.
Nem tartom valószínűnek,hogy az a "gucci" amit te használsz eredeti lenne.Mert képtelenség kibírni naponta ekkora mennyiséget mind fizikailag,mind anyagilag...
De konkrétan a kérdére válaszolva nagyon sokk.
Próbáld ki az eredetit...
Ja,és attól,mert te nem érzed magadon az illatot,nem azt jelenti,hogy elmúlt,csak azt,hogy a te orrod már hozzászokott,és nem is veszed észre...
Naponta 2*2 bőven elég.(az eredetiből)
Köszi szépen a válaszokat.
Az utolsónak:
nettó 2 milla a fizetésem tehát megengedhetem magamnak.
Nem a pénzel van a gond,azzal hogy sokan panaszkodtak hogy bűzlök a parfümtől:)
hát ha ilyen gazdag vagy akkor 100 ml-t is elhasználhatsz egy nap nyugodtan
amúgy igaza van annak aki mondta neked hogy bűzlesz tőle nagyon tömény szaga és ennyinek már szaga van nem illata
Nem akarsz venni nekem egy 150 ml Ópiumot? Tudod, már fogy egy éve spórolgatok vele. :9
Én csak hosszabb napokon használom, max 3 fújás fül mögé, dekoltázsba.
Jó neked. Ha te így érzed jól magad, akkor szard le a többi embert. Tudod, a hajléktalanok is felszállnak a villamosra...
Útolsónak:
ha ismernélek biztos vennék neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!