1 nap 50 ml gucci parfümöt elhasználok. Sokan leszólnak ezért hogy az nagyon sok, meg lehülyéznek Szerintetek az tényleg sok? Ha igen akkor menyi a napi normál fújás?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 11:47
11/31 anonim válasza:
ha ennyire tetszik az illat,vásárolj be belőle jól,és fújd szét a lakásban,átveszi minden ezt az illatot,és jó lesz:P
én biztos ezt csinálnám.
12/31 Kim88 válasza:
Ha ilyen sok a fizud,akkor valami nagy volumenű munkád lehet,de írni nem tudsz,az tuti. És ennyi parfümöt naponta elfújkálsz, nem gondolod hogy nagyon gáz?? pénzed sok, eszed kevés. :D
13/31 anonim válasza:
:S nem értem szerintem tuti nem használsz el egy nap ennyi parfümöt:S akkor kb hány percenként fújod magadat???
15/31 anonim válasza:
pfejj...50ml,vazzeg te abba fürdesz?Elég undorító szagod lehet. Am nekem úgy jön le hogy ez kamukérdés.
16/31 anonim válasza:
akinek jól megy... de nem vagy te egy kicsit elszálva? "nettó 2 milla a fizetésem.." Most ez dicsekedés? Mert egy normális ember így írja... Ezért van ez a mondás: buta ember azzal is dicsekedik, amije nincs, az okos pedig azt is letagadja, amilye van... És bocsi, de szerintem nagyon büdös lehetsz, én van, hogy csak reggel fújok be 3x a nyakamnál és érződik még este is...
17/31 anonim válasza:
*Mert egy normális ember NEM így írja
18/31 anonim válasza:
Mivel foglalkozol?Engem is beajánlhatsz:-))))
19/31 A kérdező kommentje:
Gazdasági igazgató vagyok 1 pesti cégnél.
Amúgy nincs szükségem ezekre a roszindulatú hozzászólásokhoz.
Megtudtam amit akartam az első válaszadótól,szóval...
Lehet hogy nagyképűen hangzott az hogy "netto 2 milla a fizetésem".Bocsánat ezért
2010. aug. 9. 13:58
20/31 anonim válasza:
tuti kamu kérdés:S akkor kb minden 5 percben kellene magadat fújnod:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!