Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mindig amikor...

Mit tegyek? Mindig amikor megmondom a véleményemet akkor mindjárt lehülyéznek a szüleim.

Figyelt kérdés
Nem lehet egy hozzászólásom semmihez.. A másik ahogy nézem darabokra esik szét a családom, semmi élet. Apum bekapcsolja a tv-t és alszik is.. anyuhoz hozzá sem szól..:S Engem is csak kritizálni tud.. ami elégé rosszul esik.. Köszönöm a válaszokat/ 17L
2010. aug. 8. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Állj ki a véleményed mellett, és magyarázd meg, hogy te miért így gondolod. Én is sokat vitázgatok faterral különböző témákról, de mindketten elég makacsok vagyunk ahhoz, hogy ne tudjuk meggyőzni egymást. De azért jó móka :D

22/F

2010. aug. 8. 12:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Na mi mind2-en makacs típusok vagyunk:D szerintem félnapig ott ülnénk az asztalnál..
2010. aug. 8. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondold át,hogyan mondod el a véleményedet.

Hiába van igazad,ha nem vagy higgadt,nem indoklod meg amit mondasz,akkor csak legyinteni fognak rá...mindig ,mindenhol,mindenki.

2010. aug. 8. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Az enyémekl is mindenről ki akarnak oktatni, még az egyetemről is, amihez semmi közük, soha életükben be se tették a lábukat egyikre se. De ők olyan okosak. -.-

Állandóan veszekedés van... De te még addig örülj, amíg apád téged le nem sz*r. Mert az enyém azt teszi. Hetek óta egy szót nem szól hozzám. Anyámmal meg csak veszekedni lehet.

Nálam a megoldás az, hogy 3 hét múlva elmegyek kollégiumba, egyetemre, aztán csináljanak, amit akarnak... te is lépj le, amint tudsz, akkor talán majd megtanulnak megbecsülni.

2010. aug. 9. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!