Bozrasztó kínos, de szülés után iszonyatosan izzadok és ráadásul a szaga, úristen, ez a hormonváltozás miatt van? Elmulik majd ez? Mit csináljak, ha egy flakon rexonát elhasználok az sem használ. Szülés előtt nem voltam ilyen, más tapasztalt ilyet?
aha, én első terhességemnél fürödtem naponta kb. 5x...
borzasztó volt.
most alig izzadok, nem is büdi, lehet azért, mert most kislányt várok :DDDDDDD Na jó, ez vicc volt :)))
El fog múlni, ne aggódj!
Nyugalom, el fog múlni!
Nekem azzal is összefüggött, hogy nagyon sokat híztam már a terhesség előtt is. Szültem, lefogytam, és már nem izzadok. 2 éves a gyerkőc.
Huuu- bocs lányok-asszonyok, de kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen problémám.... :-S
tök kiakasztó- sosem voltam ilyen korábban, hogy folyik a víz az arcomon, hasamon, hátamon. Jesszus, még leírni is égő!
:-)
Pedig én nem híztam egyik terhességem alatt sem csak 10kg-ot, ami le is ment, ahogy hazajöttünk a kórházból.
De a válaszok között, a 10hónap, meg egy éves baba mellett is ez van még... akkor még sok van hátra nekem is. de bíztató, hogy majd egyszer elmúlik. :-)
kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!