Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért a vékony lányokat,nőket...

Miért a vékony lányokat,nőket tartják nemcsak a férfiak,hanem a nők többsége is szépnek?

Figyelt kérdés
Ha azt mondja valaki jó nő,az embernek egy kb.60 kilós,nagy mellű,jó fenekű nő jut eszébe.Ha azt mondjuk jó pasi,akkor meg az embereknek a magas,kigyúrt,izmos,ovális arcú férfi jut eszébe,kicsit borostásan.Ez már mindig így lesz?Vagy lesz még olyan is,hogy a kövér,120 kilós nőkre fogják azt mondani hogy jó nők és egy alacsony,kopaszodó pocakos férfira hogy jó pasi?

2020. júl. 18. 03:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
0%

49 - 50

Te nem vagy normális "ember".

Szerinted két ember nem lehet azonos véleményen, mi.

van á baj ott nálad, sétálj ebédelni, mert már ez komoly tüneteket mutat láthatóan...tényleg nem vagy normális.

Egy sértés akkor sértés, ha annak veszik;)

Te csak egy anonim vagy, így se nő, se semmi vagy, ezt választottad;)

2020. júl. 19. 13:45
 52/62 anonim ***** válasza:
53%

45vagyok: dehát te ugyanúgy beszólsz nekem, pedig fogalmad sincs hogy nézek ki. Egy csontom sem látszik ki,pont karcsú vagyok

És soha nem szóltam még meg kövér embert minden ok nélkül,de itt volt rá okom

2020. júl. 19. 18:15
 53/62 anonim ***** válasza:
0%

52

Te estél nekem, mint egy megvadult plázapita az árleszállításon az ajtónak nyitás előtt...mit vártál, puszit? :)))

Elhisszük, beférsz 2 oszlop közé...karcsú vagy:)

Ja, már kövér is vagyok a 2 regizés mellett:DDD

Megindult fantáziád:))

2020. júl. 19. 19:45
 54/62 anonim ***** válasza:

Dehát ha nem vagy kövér, vagy féltékeny,akkor minek írsz ilyeneket hogy "kiáll a csípőcsontod mint a zászlórúd" ezt pl de is csak beképzelted. Ha meg lennél elégedve magaddal,nem szólnál be így,innen gondoltam.

Amúgy nem arra vonatkozott a válaszom,aki 160 centihez 60 kiló,az teljesen egészséges,ha jól oszlik el nőies is(mondjuk én ha hízok pont a derekamra meg csak pff) főleg egy felnőtt nőnek,nem egy tinilány súlya az ideális.

De azért a kérdésben 120 kilós nőkről van szó-amivel önmagában még szintén nincs bajom,attól hogy én nem tartom esztétikusnak(sőt akár még olyat is látni). De amikor olyanokat írnak,hogy 100 kilónál kezdődik az ember, vagy hogy 60 kiló alatt nem nő valaki, és szinte már nekem kellene szégyellnem magam,amiért ideális a súlyom a magasságomhoz,és odafigyelek az alakomra

2020. júl. 20. 08:07
 55/62 anonim ***** válasza:
0%

54

Legalább ne "anonim" lenne itt a fél oldal s telne egy nickre, mi ebben a gebasz gyerekek....ááh:DDD

Sajnos tény, hogy sok lánynál, hiába esetlegesen az ideális testsúly vagy kevesebb, de a kiálló csontok, azért irtó ijesztőek, mint ha az alien elevenedne meg...szerintem.

[link]

Most nem?

Ezzel a marhasággal részemről sem értek egyet, hogy 100kg-tól pasi valaki meg 60kg-tól nő egy nő.

Van nő, aki alig 50kg-nak látszik s 70kg s ugyanígy pasiknál is a látszat csalóka, de látszódhat 70kg-nak is s 50kg valójában...

2020. júl. 20. 17:50
 56/62 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de ha te is előrehajolnál és lefotóznának, neked is látszódna a gerinced vonala. Csak azért, mert te nem látod magad hátulról, nehogy azt hidd, hogy te nem így nézel ki hátulról.

2020. júl. 20. 18:02
 57/62 anonim ***** válasza:
0%

56

Erre mondjátok, hogy szép, bocsi, hogy bemutattam;)

2020. júl. 20. 18:26
 58/62 anonim ***** válasza:

Nekem nem lógnak ki a csontjaim normál helyzetben, csak ha úgy teljesen lehajolok,akkor azért nyilván látszik a gerincem.

A csontosság már szerintem is túlzás, még azoknak se annyira látszanak ki a csontjai akik genetikailag soványak,mert ők vékony csontozatúak is. Szóval aki nagyon csontos annak nem az az ideális súlya

2020. júl. 21. 17:00
 59/62 anonim ***** válasza:
Mert egy egészséges embernek csak az egészséges fog bejönni, és ne is legyen ez másképp!! Mondom ezt kissé elhízott, 21 éves lányként.. Amióta Hashimotót 'kaptam' alulműköséddel, mindegy, milyen egészségesen élek, nem fogok annak kinézni!! És nincs is ezzel bajom... ugyanis így még magamnak se tetszek, nemhogy egy kívülálló pasinak!
2020. aug. 1. 23:05
 60/62 anonim ***** válasza:
*alulműködéssel
2020. aug. 1. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!