Szerintetek csúnya egy fiúnál az a testalkat amikor nagyon keskeny dereka van, ezzel szemben a válla olyan széles mint egy "szekrény" ?
Nekem ilyen alakom van és szemből szerintem szörnyen mutatok.
Hátulról még úgy, ahogy elmegy.
Mit gondoltok az ilyen "alulról szörnyen sovány" aztán hirtelen nagyon kiszélesedő testalkatról?
Egyébként r*hadt magas vagyok (190) ahhoz képest súlyom nem sok.
Anyám pl nagyon vékony, mégis derékba egy csöppet szélesebb viszont vállba meg 3x olyan széles vagyok mint ő és kicsit furán mutat. De faterommal is ez van, derékba ő 2x szélesebb, vállba meg én vagyok nála 2x szélesebb.
Nem volna semmi probléma ezzel, ha derékba is szélesebb lennék, de ilyen arányokkal szerintem kicsit csúnyácska. Ti mit gondoltok?
Ezt a "szekrény" jelzőt mások aggatták rám, innen ez a megfogalmazás :D
Az a férfias ha egy hímnemű egyednek keskeny dereka, csípője van és széles válla.
Egy képet mutathatnál.
Az néz ki a legjobban.
Persze ha van izom is mellé.
Ha 190cmhez lennél 90kg akkor jól néznél ki. 70kg kevés nagyon
Olyan hú de nagy vállad nem lehet ilyen soványan még izommal sem. Rosszul látod magad, kizártnak tartom, hogy nagy baj lenne.
Az meg természetes, hogy anyukád derékban, csípőben erősebb, a válla meg kisebb, hiszen ő nő és gondolom, alacsonyabb is nálad. Apukád meg idősebb, a középkorú férfiak sokszor pocakosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!