Szerintetek csúnya egy fiúnál az a testalkat amikor nagyon keskeny dereka van, ezzel szemben a válla olyan széles mint egy "szekrény" ?
Nekem ilyen alakom van és szemből szerintem szörnyen mutatok.
Hátulról még úgy, ahogy elmegy.
Mit gondoltok az ilyen "alulról szörnyen sovány" aztán hirtelen nagyon kiszélesedő testalkatról?
Egyébként r*hadt magas vagyok (190) ahhoz képest súlyom nem sok.
Anyám pl nagyon vékony, mégis derékba egy csöppet szélesebb viszont vállba meg 3x olyan széles vagyok mint ő és kicsit furán mutat. De faterommal is ez van, derékba ő 2x szélesebb, vállba meg én vagyok nála 2x szélesebb.
Nem volna semmi probléma ezzel, ha derékba is szélesebb lennék, de ilyen arányokkal szerintem kicsit csúnyácska. Ti mit gondoltok?
Ezt a "szekrény" jelzőt mások aggatták rám, innen ez a megfogalmazás :D
Van rajtam izom, hisz járok edzeni csak sajnos az étrend amit nem bírok tartani. Folyamatosan kísérletezek, aztán hátha sikerül találni valamilyet ami elfogadható. Az a baj, hogy sz*r a genetikám is.
Aki képhez ragaszkodik dobjon egy privit aztán keresek valamilyet.
Nem szeretem a szűk felsőket, olyan "b*zis" szerintem :D
De ez csak az én véleményem és nem akarok ezzel megbántani senkit aki ilyet hord. Én azokat szeretem amely nem is feszül de azért nem is "veszek el benne" :D
Egyébként most az étrendem tekintve e hét szerdájától újítottam. Rendeltem tápanyagkiegészítőként fehérjeport és teljesen átálltam a fehérjedús táplálkozásra. Csak az a gond, hogy a napi kalória még mindig kevés. Pl ma is bevittem 230gramm fehérjét (alapesetben 150re van szükségem) de emellé csak 2500 kalóriát. És hát ez az amin nem bírok javítani. Maximum 3300-3500 szokott lenni. De afelé tényleg nem megy a kalóriaszám. Pedig szerintem nekem pont az lenne a lényeg, hogy napról napra egyre több legyen a bevitt kalória mindaddig míg el nem érem a 4500-5000 kalóriát. De nem megy, mert már öklendezek a kajától. Szűk gyomrú vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!