Felnőttként más is gyermeknek érzi magát az alkata miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi a legfőbb problémád, ami miatt nem érzed magadat érett, egyenértékű felnőtt embernek?
Kort és nemet is írjatok. Köszi.
2019. szept. 17. 14:33
1/6 anonim válasza:
25 éves vagyok, dolgozok, van autóm, de még nem érzem magam felnőttnek. De hogy érted ezt az alkata miatt dolgot?
2/6 anonim válasza:
Igen, nagyon vékony és kismellű vagyok. Plusz kislányos is. A határottságomon is van mit fejlesztenem szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
"De hogy érted ezt az alkata miatt dolgot?"
Hát vajon hogy értem? Úgy nézel ki, mint egy serdülő, cérnahangú/siklóvállú 14-16 éves kistini.
2019. szept. 17. 16:51
4/6 anonim válasza:
Az rám nem igaz, de fura ha valaki a dörmögő hangtól meg a nagy mellektől érzi magát fellnőttnek
5/6 anonim válasza:
Alacsony vagyok,ez pont elég.
38/f
6/6 anonim válasza:
Alacsony vagyok (155cm) vékony, hasra picit duci, kisebb a mellem mint egy 14 évesnek, sajnos vékony a hangom.
19 vagyok tegnap előtt patikus hölgy megkérdezte elmúltál már 12 ugye?
Mondom igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!