Van itt olyan, aki gyerekként az iskolában röhelyes személy volt, akit mindig csesztettek a többiek, de felnőttként teljesen megváltozott?
Általános iskolában minden gúnyolódás és bántalmazás célpontja én voltam, az önbecsülésem a nullán, szociális gátlásaim az egekben voltak. De amint kikerültem onnan, megfogadtam, hogy többé nem hagyom magam. Néha most is előjön belőlem a szorongás, de van csodás párkapcsolatom, igaz barátaim és sokkal több mindent elértem, mint azok, akik anno szemetek voltak velem.
Igaz az, hogy ami nem öl meg, az megerősít.
#1-es vagyok, a többiek leírását olvasva még beugrott valami
nem tudom a pontos okát, lehet alapból ilyen lettem volna, szóval nem biztos, hogy emiatt, de én fontosnak tartom, hogy segítsek másoknak, támogassam azokat akik nem hisznek magukban, hisz sokkal több lehetőséget látok bennük, mint ők maguk
gyerekkoromban a szüleimtől is azt kaptam, hogy nem vagyok jó semmire, de én kitörtem ebből és bebizonyítottam magamnak és mindenki másnak, hogy ez nem így van
Azt, hogy "teljesen megváltoztam", némiképp túlzás lenne állítani. Nem lettem egy gátlástalan alfahím mára sem, de ugyanakkor megtörni sem törtem meg, és nem vált belőlem egy antiszociális, életképtelen, depresszív egyén, akinek nincs semmi jövőképe és egyik napról a másikra él. Ugyebár sokan ilyennek írják le magukat a gyakorin.
Vannak fiú -és lánybarátaim egyaránt, szoktam járni velük szórakozni, bulizni és nem esek pánikba idegenek társaságában, de alapjáraton megmaradtam egy szerényebb, csendesebb srácnak, akinek néha kicsit pátyolgatni kell az önbizalmát.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!