Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egykék, nem érzitek úgy, hogy...

Egykék, nem érzitek úgy, hogy egyszerre kell (ett) a lány és fiú gyermeknek lennetek a családban?

Figyelt kérdés
Lehet csak én vagyok vele úgy, de úgy érzem mindenkinek szüksége van mindkettőre különböző okokból, és ha csak egy gyermek van akkor kicsit betölti mindkét szerepet a szülők életében. Ti mit gondoltok?

2019. júl. 23. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
O.o Én nem éreztem ilyesmit
2019. júl. 23. 15:35
 2/5 Metionin ***** válasza:
100%
Én éreztem de lehet hogy csak azért mert apám fiút akart, anyám meg lányt. Amikor pl. kiderült hogy szépen varrok, apám egyből tanított horgászni, nehogy túl lányos legyek. Vagy amikor anyám észrevette hogy épp motorszerelésben segítek apámnak, rángatott be hogy neki kell segítenem a konyhában.
2019. júl. 23. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne valami... engem is bevont apám minden fiús dologba (pl. motorszerelés :D ). Lehet, ha lett volna fiútestvérem, akkor csak őt vonta volna be, engem meg nem.
2019. júl. 23. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En no vagyok. Es rendszeresen megcsinalom a burkolo ,festo ,gazszerelo munkajat,ha nem jon hozzaerto vagy nincs dolgozni akaro szakrmber. A csalad szerint ez alap. Ranezesre meg nem mondanad,h siman felviszek a harmadikra 8-10 db 25 kg-s csemperagasztot.
2019. júl. 25. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
De, úgy érzem.
2019. júl. 27. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!