Óvodai ballagásra lány gyermeknek mit vennétek ajándékba?
Figyelt kérdés
Légyszíves adjatok tippeket...a ti gyermeketek milyen ajándéknak örült a legjobban.!?
Köszönöm előre is!!! :) :)
2016. máj. 9. 12:28
1/5 anonim válasza:
sellőbarbi, csillámpóni... szóval az általános csajos cuccok.
Iskolatáska, tolltartó, ceruzakészlet, ha kellően rózsaszín, de legalább lila és csillogjon.
amúgy unokahugi a korlátlan fagyizásnak örült a legjobban. 100 gombócot is megevett volna, de a tálba egyszerre max 3 fért :o Még jó, mert a 2. három közepén kidőlt :D
2/5 anonim válasza:
Én lányom is most ballag, ő gyermek laptopot kért.
3/5 anonim válasza:
Keresztlányom tavaly ballagott, az ő kérése "nagylányos csokor volt", tehát kapott hagyományos ballagós csokrot, a kedvenc desszertjét és egy plüsst abból a sorozatból, amit gyűjtött.
4/5 anonim válasza:
Én órát vettem és egy iskoláról szóló könyvet.
Van, aki iskolatáskát vesz vagy tolltartót.
De elég egy csokor virág is vagy egy meghívás a cukiba.
5/5 anonim válasza:
Most fog ballagni a kislányunk. Kis csokor virágot kap, szalaggal és esetleg bele valami kis plüss. Nem szándékozunk neki ajándékot venni a ballagás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!